Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Nytårsløb - Randers Auto Sport 28-12-2022

 

Midtjydsk Turnering Finale – Gyser ?

 

Forfatter.: Niels P.   Fotograf.: Bjarne Andersen

Spændingen om udfaldet i C-klassen var bevaret helt frem til sidste Afd.

Med 9 løb og 6 tællende, var Knud Ejgil og Tom kommet i bedre og bedre form hen over året, mens Troels og Niels P. havde lagt hårdt ud med 2 sejre i træk i Marts, så da Nytårsløbet skulle løbe af stablen 3 Juledag, var der kun sølle to 2 point mellem de to førende og så et lille spring til nr. 3 – Altså ville indbyrdes placering blive altafgørende.

Løbet startede med en fælles rute i klasse M-A-B og klasse C for dem der ”turde” og havde lyst til at prøve kræfter med O-løb efter de gamle O-Løbsregler (gældende i 60érne og 70érne) Troels og jeg har altid taget denne udfordring op – også selv om ruten i år havde fået en ”tand mere” på længden og sværhedsgraden. Hele 50 km, havde Jørn Skjøt fået rutelagt, mens Per Johansen havde kreeret den ”normale” del, som så også kun var den der talte MJT-Point. 35 km rute var der her – så altså 85 km O-løb – ikke just hverdagskost. Den ”gamle” del var udfordrende men godt og sjovt skruet sammen. Vi samlede selvfølgelig godt med strafpoint 155 mens Knud Ejgil og Tom måtte inkassere 201 strafpoint. Der var så indlagt en lille kaffepause i klubhuset, inden vi skulle ud i den afgørende MJT-Duel på ”den nye” del af løbet. Hvem havde nu slidt sig selv mest op på det kringlede gamle løb ?

 

De sidste 35 km foregik ret meget som by-orientering i Spentrup – med en lille afstikker ud på landet, hvor vi bedst kan li at finde vej. Uagtet ovenstående, holdt vi elastikken stram, og kørte en forrygende afslutning – Vi havde alle skilte og ingen for meget, og helt usædvanligt, havde vi også færrest straf på tiden i C-Klassen. Per Elbæk og Michael Eriksen, havde også holdt koncentrationen oppe, og havde kun et enkelt skilt for meget og havde forbrugt 6 minutter mere end os. Knud Ejgil og Tom havde ikke dagen. Desværre for dem, men godt for os – Det lykkedes så endelig at få en MJT-Pokal med hjem i skabet – Det er faktisk aldrig lykkedes for os tidligere.

OG – med risiko for at lyde skadefro – så har Knud og Tom vundet ALT andet i år, og kan smykke sig med både DM og JFM-medaljer – Tillykke og tak for kampen.

Af andre IMK-Mandskaber var også Harald og Svend Erik i M-Klassen samt Poul og Hanne i C-Klassen mødt til start. Sidstnævnte deltog ikke i det gamle O-Løb – men opnåede en 5. Plads i klassen. Harald og Sv. Erik blev 2ér i M-klassen og havde 153 strafp. i den gamle del – kun 2 strafp. bedre end Troels og undertegnede – Så Deee 😊

 

I klubhuset i landsbyen Borup, havde ”pigerne” fra RAS igen i år lavet fantastisk aftensmad til alle – Også til de to politibetjente, der dukkede op i klubhuset, netop som vi havde stillet os i kø til buffeten – ”Er det her man kan få aftensmad” spurgte den mandlige del af etaten frisk, da de trådte ind af døren, og opfangede ”situationen” på et splitsekund. Nå, betjentene takkede nu pænt ”nej Tak” til tilbuddet om mad. De var der selvfølgelig i officielt ærinde.:  Nogen i Spentrup havde klagen over de mange biler, som efter deres mening kørte alt for stærkt i byen. Løbsledelsen fik dog hurtigt overbevist øvrigheden at der var styr på tingene. Tilbage står så faktum – Det er ikke godt for omdømmet i Vejsport, hvis nogen beboere føler sig chikaneret – Uagtet om det er berettiget eller ej, skal vi undgå at misbruge villaveje og by-orientering til vores sport.

 

Tilbage er der kun at ønske.:

Godt Nytår – vis ses på de små vej i 2023

Sportslig Hilsen

Troels og Niels P.

.