Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Nytårsløbet 28-12-2018

 

 

Vi skriver 4. juledag, altså den 28. december 2018. Det er dagen, hvor det traditionsrige ”Nytårsløb” afvikles, med ”Drengene” fra Randers Auto Sport (RAS) som løbsledere og ”Pigerne” som ”Super Kokke” i køkkenet. Altså en helt igennem perfekt sammensætning.

Til dette års løb, har vi i IMK vedtaget, at vi afvikler klubbens ”Klubmesterskab” i Bilorientering. Vi har valgt at bruge den ca. 40 km. lange ”Oldtime Orienteringsetape”, til at afgøre tingene i. Så det bliver alle mod alle, uanset klasse. Det har da også vist sig, at et par ”gamle”, har fået lugten af ”savsmuld fra manegen” i næseborene. Det har fået dem til at tilmelde sig løbet. Hvor er det fint.

RAS fra fået et fint nyt klubhus i den nordvestlige del af Randers. Det har været klubhus for en boldklub. Det er pænt stort og fint indrettet. Og fint vedligeholdt er det også. Ser ud til at være et godt køb. Her er der start & mål på løbet. Hele 29 mandskaber har lagt vejen forbi Randers. Heraf 5 fra IMK.  Fint. I klasse M har vi Harald & Svend Erik. Resten har vi i Klasse C. Det er også her de ”gamle cirkus artister” hører til. Det er Per Mikkelsen & Poul Pedersen. Så er det ny-oprykkerne, Poul & Hanne. Og endelig Sabine & Bjarne, udover os selv.

Niels P. og jeg skal af sted som bil nummer 3. her kl. 13.34. Vi starter ud på den ”gamle” del først. Turen er på 37,6 km og vi kører i det nordlige Randers og opland. På et tidspunkt møder vi så Harald & Svend Erik. De har travlt, men S.E. vil lige sige noget.: ”Der er en fejl i løbet her, ikke”. ”Hvad, når vi lige at sige”. ”Fint”, svare S.E. og de er væk igen. Der er nu ingen fejl her. Det er bare S.E. der er et helt forkert sted på kortet. Der finder han jo nok ud af. Det er nogle specielle og anderledes opgaver, vi her bliver stillet over for. Men sjovt, ja det er det bestemt.

Tidskontrollen, og dermed også slut på den gamle del, befinder sig i landsbyen Hald. Vi ankommer hertil med 52. min. forsinkelse. Jow. Og alle IMK deltagerne klarer sig fint igennem. Og tidsforbruget er 21. min. til de gode i B. kl. Og hos os i C. kl. ligger vi fra 44. min. til 74. min. Så er det spændende med rutekontrollerne.

Vores løbskort til den gamle del, årgang 19??.:

 

Nu skal vi så videre på den ”normale” del, i klasse C. Total længden her ligge hen i det uvisse, men det er vel cirka de 40 km. Turen her er en vestlig bue, over Spentrup, tilbage til mål i landsbyen Borup. Her ”nøjes” vi med at komme 23 min. for sent, og har også lige en straf for 2 min. for tidlig med hjem. Hmm. I kl. B. er Harald & S.E. flyvende. Her i C. kl. er IMK også flyvende, ja med hele to hold. Vores ”gamle cirkus artister” overlever i fin stil og høj cigarføring, både det gamle og nye. Vi håber bestemt på et gensyn med de Herrer. Vores ”ny-oprykkere” viser også både mod og vilje. Og de har stadig masser af selvtillid og humør tilbage ved mål. Jow det skal nok gå. Det bliver spændende at følge deres ”Oldtimer” sæson i 2019. Og nu selvfølgelig i en fin ”Oldtimer”. VW selvfølgelig.

Vi er i mål kl. 17.22 og nu er det ”sandhedens time”. Men først skal vi til endnu et højdepunkt. Aftensmaden. Ikke Harald ? Kl. 18. er der lækkert mad til os alle. Hjemmelavet selvfølgeligt. Her er ikke noget med ”hjemmebragt” mad. Nej det er den ægte vare. Det kan ”pigerne” bare. Tak for det.

Nå men vi kan vel ikke blive ved med at snakke os fra det. Altså resultaterne. På den gamle del har vi samlet i alt 127 stp. Og på den nye 52 stp. Og når vi kikker på hele resultatlisten, kommer det til at se sådan ud for IMK folket.:

Kl. M. 4 deltagere.
Harald & Svend Erik.     1 pl.

Kl. C. 9 deltagere.
Sabine & Bjarne.            1 pl.
Troels & Niels Peder.       2 pl.
Per & Poul.                    6 pl.
Poul & Hanne.                7 pl.

I Oldtimer delen, med 21 deltagere, blev det følgende.:
                            I oldtimer løbet.       Og i Klubmesterskab.

Harald & Svend Erik.        2 pl.                 1 pl.
Troels & Niels Peder.         9 pl.                 2 pl.
Sabine & Bjarne.            16 pl.                 3 pl.
Per & Poul.                    20 pl.                 4 pl.
Poul & Hanne.                21 pl.                 5 pl.

Efter meget hyggelig snak, mad og kaffe, ja så er dagen ved at være godt brugt og her kl. lidt i otte ønsker vi hinanden ”Godt Nytår”, og vi triller i alle retninger. Tak for endnu en ”Go Dag”.

Med sportslig hilsen.  -  Team Old Time.  Niels Peder & Troels.