Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

10. Int. ADAC Klingberg-Classic 2018.12-08-2018

 

Lørdag morgen d. 11. aug. kører Inge & jeg igen sydpå. I morgen skal vi deltage i Klingberg Classic. Men først skal vi en tur til Bad Schwartau for at besøge Barbara & Hans-Ulrich. De har fået indrettet en lille 1 værelses lejlighed, som vi kan få lov til at bruge til vores overnatning. Jow der er skam fint skilt på døren. (se foto) Vi har en rigtig hyggelig dag her.

Søndag morgen er det tidligt op. Der er ca. en times kørsel frem til start stedet i byen Itzstedt. (ca. 35 km. NØ for Hamburg). Der er Teknisk kontrol & morgenmad fra kl. 7 til 9. Klokken 9 er der så ”førermøde” og 9.30 går det løs. Der er 46 tilmeldte. Igen er vores klasse G. den største med 15 deltagere. Ruten er på ca. 130 km. Vi fra ”Dansk Tysk Historic Team” er mødt op med 4 mandskaber. Vi er naturligvis tilmeldt hold konkurrencen.  Det er Karin & Niels Peder, der ikke er med denne weekend. Der er jo trods alt også andet end ”motorsport” også selv om det nogle gange er langt ude.

Vi har start nummer 27 og skal af sted kl. 9.57. Efter bare 4,5 km kommer vi til et vinderskilt. Vejen kurver til højre, men på kortet er den vinkel. Der er godt nok mange, der ikke er vågnet endnu, så de følger bare vejen. Fra Itzstedt kører vi mod nord vest og af den nærmeste omvej op til Schmalfeld. Her skifter vi så retning mod øst og når frem til en lille kaffe / kage pause i hos ” Autohaus Thomas Thies” i byen Stuvenborn. På denne strækning er der igen et vinder skilt.

Videre mod sydøst og så nord om Bad Oldesloe og i en stor bue frem mod middagspausen, i landsbyen Klein Gladebrügge (lidt syd for Bad Segeberg). Her er der lækkert mad til os sultne sjæle. Den sidste del bringer os så i zik zak tilbage til målet på ”Juhls Gasthof”, i Itzstedt. Her er vi fremme kl. 15.32. Det har været en fin tur og i et flot landskab.

Foto.. Bernd Böing.

Det viser sig at vi som de eneste på vores mandskab, har alle skiltene med hjem. Et skilt koster 3 sekunder. Nu er det så bare at vente på at vi får tiderne fra sekund etaperne. Vores fornemmelse er, at vi ikke var helt skarpe men dog en OK præstation. Nu får vi se. Pludselig kommer Lutz Müller hen til os og viser med fingrene et lille ”mellemrum”. Så meget har vi slået jer, siger han. Så må vi hen og kigge. Og ganske rigtig de er 0,13 sekund bedre end os. Øj, det er tæt.  

Resultatet er.:                             i kl.    Nr.     Gen.    I alt sekunder

Werner Lafin / Lutz Müller.                         G        1         1               2.63
Troels / Inge                                               G        2         2               2.76
Ferdi Olk / Julia Madsen                            F        1         3               3.21
Hans-Jörn / Hans-Jürgen                          G        5        12              5.57
Maren / Hans-Peter                                   F        4         23              7.88
Hans-Ulrich / Barbara                               F        5         24              5.24


Ja det var da et tæt løb og der er som i kan se ikke plads til et skilt også ikke selv om det ”bare” koster 3 sekunder. I ”Mannschaft” konkurrencen, må vi desværre se os slået af Olk Team. De har ”kun” samlet 10.69 sekunder, mens vi når helt op på 15.95 sekunder. Ja  ja, man kan jo ikke vinde hver gang. Men helt igennem en rigtig fin dag.


Klokken 17.30 er det slut og folk kører i alle retninger, og vi sætter igen kursen mod nord. Vi når Skibbild igen kl. 22. Vi har haft en dejlig, hyggelig weekend, sammen med flinke, glade mennesker.

Med sportslig hilsen Inge & Troels.

Efterskrift.:  Det har nu vist sig, at der var en lille fejl i udregningen af ”Holdkonkurrencen”. Dette er til vores fordel og vi vinder nu ganske knebent over Olk Team.

Resultatet i Holdkonkurrencen ser nu sådan ud.:

1. Dansk Tysk Historic Team.      16,21 sekund.
2. Olk Team                              16,36 sekund.

Se det er tæt løb, må man sige. 0.15 sekund skiller de to hold.