Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Nacht der langen Messer 2018.10-11-2018

 

En ny oplevelse.

Ja den starter vi på her fredag formiddag. Niels Peder og jeg har startet min Toyota og sat kursen mod syd. I morgen skal vi deltage i det ”3. Int. Nacht der langen Messer” & det ”14. Int Midnight Run”. Vi er kørt hjemmefra i go tid og vil hygge os på vejen ned. Men ved Hamborg bliver det lidt for meget ”hygge”. Vi sidder i køen i 1.t.10.min. UF det er træls. Fjern dog denne ”prop” på vores vej sydpå. Vi er 6 mandskaber fra Danmark og et fra Norge, der er ”modige” nok til at deltage hernede. Vi når frem til vores ”Skandinaviske Tilholdssted” på ”Hotel am Pferdemarkt”, beliggende lige i centrum af Rothenburg (Wümme). I løbet af eftermiddagen kommer de andre dryssende. Det er ud over os, Benny & Lars, Karsten & Teddy, Ole & Casper, Poul & Hanne og Aasmund & Oddvad. Lars P. & Poul Bo kommer først i morgen.

Vi sætter os ind i baren og nyder en dejlig kølig tysk øl og ved 19.30 tiden er vi så fuldtallige. Vi får et langt ”Skandinavisk” bord. Maden og øllet er fortrinligt. Vi hygger os til langt hen på aftenen.

(foto - 12 mands Skandinavien bord fredag aften)

 

 

Lørdag formiddag er også til fri afbenyttelse, da første mødetid først er kl. 12.30. Der er kun 7,5 km ud til mødestedet. Vi er nogle, der tager på sightseeing i byens centrum. Vi kikker på byens ”gadekunst”, marked og fine gamle huse. Vi ender på en rigtig hyggelig Cafe. Helt igennem en hyggelig formiddag.

 

Sidste år tilmeldte vi 2 hold til ”Mannschaftwertung” (Holdkonkurrencen). DK-Wiking Nord (375 stp.) & DK-Wiking Sud (404 stp.) Se det var jo en tæt kamp, men det var jo rigtig træls, at tyskerne ikke vovede at stille med nogle hold. Så derfor er vi blevet enige om, at vi ikke vil tilmelde noget hold i år.

 

Nu skal vi ud og køre. Løbet er på 185 km, og der er desværre kun tilmeldt 35 hold fra 3 nationer. Ikke mange, der er ”modige” nok til at prøve kræfter med lidt nyt. Start & mål er på ”Gasthof Waidmann’s Ruh”, og efter diverse kontroller, førermøde og hyggesnak, ja så er vi alle klar til at starte ud på ruten. Men stop lige. Det forlyder fra ”rygters bureau”, at der nu er tilmeldt et tysk hold, og de regner med, at de skal have pokalen foræret. Det går vel ikke. Vi tjekker lige op på den oplysning, og der er hold i den. Og det ser ud til at være et stærkt hold tillige. Vi må gøre noget. Vi strikker et DK-Wiking hold sammen, og skynder os at tilmelde det.  Første bil starter kl. 15.01.

                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter bare små 4 km, kommer vi frem til den første O-etape med udfordringer. Her skal vi lige holde fokus, for at løse den rigtig (se link til rutebog). Det har N.P. styr på, men desværre kun 1 rutekontrol på hele strækningen. Nok lige i underkanten, da ikke alle får løst opgaven rigtig. Men dog får de fleste denne kontrol med. Øv. Turen går mod nordøst og frem til første ZK (tidskontrol) ved Scheessel og ”Eichenring” en Speedwaybane. Her kører vi så en kort sekund etape på ydersiden af godt halvdelen af banen, på bare 950 m med to målinger og ”kun” 25 km/t. UF det er svært at køre så stille. Nu er mørket faldet på. Dermed bliver det også noget sværere at orientere sig. Vi sætter kursen mod øst og over til Schneverdingen. Det går videre mod syd og frem til pausen i det nordlige Neuenkirchen. Ankomst 18.15. og kørt 96 km.
 

        


Her har vi nu en halv times tiltrængt pause, inden vi sætter kursen mod sydvest over Visselhövede og Stellichte, inden vi igen ændre retning og kører nordvest på og op til Kirchwalsede. Her kører vi så lige en rigtig ”Herre” O-etape. 19,86 km med 39,7 km/t. Først en Sekund etape efter ca. 4 km. på 5900 m, og så er resten, på nær de sidste 3 km ud til ZK, ren by orientering i et 30 km zone område. En meget dårlig kombination, må vi sige. Vi har pænt travlt i de rebusagtige opgaver, men heldigvis har N.P. total kontrol over tingene, også herinde i byen. Fra byskiltet og ud til ZK, har vi ikke ”pænt travlt”, næh, her har vi ”meget travlt”. Vi når derud inden for de sidste 30 sekunder i vores minut. Puha.

 

 

 

Nu skal vi så ”bare” nordpå og tilbage til mål. Men først skal vi så igen køre P-pladsen ved Bullensee. (sidste års sekundetape, som blev slettet, da tidskontrollerne ikke kunne følge med til at skrive tiderne, lige så hurtig som bilerne kom forbi). Dog er den i år en O-etape. Men sjovt er det. Nå men på vej mod mål kommer vi igennem byen Bothel, og her hører jeg desværre ikke rigtig efter, og der koster os lige turens eneste manglende kontrol. Øv Troels. Og igen 180 m før mål, er der en lækker detalje. Men her er vi skarpe og får skiltet med. Vi er i mål kl. 21.36. rigtig godt brugte.

Nu skal det blive godt at få lidt aftensmad. 2 retters menu. Først en lækker suppe og så en Schnitzel buffet. Mums. Snakken går livligt, både hos de tyske og de skandinaviske deltagere, og på tværs også. Fint.

Kl. 23.55. er det tid til ”forløsning”.

Peter / Frank               D.     kl.1     1 pl.    1 gen.
Lars / Poul Bo            DK.     kl.1    2 pl.    2 gen.
Troels / Niels Peder       -      kl.4    1 pl.    3 gen.
Karsten / Teddy            -      kl.1    5 pl.    6 gen.
Aasmund / Oddvar      N.      kl.1    6 pl.    7 gen.
Benny / Lars            DK.      kl.1    7 pl.    9 gen.
Poul / Hanne               -       kl.4    3 pl.    10 gen.

Alle DK -  mandskaber i top 10. Ikke ringe må vi sige.

I ”rabat” klassen, kl. 2 bliver det som følger.:

Ole / Casper                 DK.        7 pl.
Werner (Stein) / Bernd    D.        udgået.

Og nu til holdkonkurrencen.:

DK-Wiking.           1 pl.   med     152 stp.
Die Namenlosen    2 pl.   med     353 stp.

Altså en overbevisende dansk sejr. Og de to ”nye” mandskaber, Ole / Casper & Poul / Hanne, klarede sig flot igennem dagens / aftenens strabadser, som var både mørkt, vådt og fedtet. Flot.

I DHMC Classic Tour, hvor løbet jo er ”finaleløbet”, ja der bliver det endelige resultat af årets mange kampe sådan.:

Richard / Christian    D.     1 pl.     250 point.
Lars / Poul Bo          DK.    2 pl.     248 point.
Rene / Jørgen         DK.     3 pl.     238 point.

DK-Wiking.

         De Skandinaviske Deltagere.                                                                     Jeg fik TAK for Hjælpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu er vi alle trætte, efter en lang men hyggelig dag, og vi returnerer til vores base inde i Rothenburg.

Søndag morgen er der fælles morgenkaffe, og der byttes igen historier. Richard (løbsleder) med frue, kommer og drikker kaffe sammen med os. Fint.  Så er det tid til opbrud, og vi sætter kursen mod det høje nord igen. Vi når hjem igen ved 16 tiden. Endnu en rigtig god oplevelse rigere. Så tak til alle jer der var med til at gøre turen mindeværdig.

Med sportslig hilsen Team Old Time. – Niels Peder & Troels.

 

Foto serier på vores facebook.:  https://www.facebook.com/teamoldtime/

 

Ps.  Lige et par link.:  

På dette link finder i Rutebogen med løsning Gennemførselsbestemmelser, resultater, m.m.


På dette link finder I foto fra løbet. De kan bestilles til fornuftig pris (spørg til DK-rabat) hos Ps-sportphoto.


www.dhmc.dk kan i finde info og resultater om DHMC Classic Tour 2018.