Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

1.Int Kupferstädter Adventskalende 29-12-2020

 

 

Fra den 1. til 24. dec. har Niels Chr. fra ”Øen”, og jeg, hver dag åbnet en ny kalenderlåge i det Virtuelle Julekalenderløb, i det ”1. Int. Kupferstädter Adventskalenders”. Her var der hver dag en lille tysk Ori-etape, som vi herefter forsøgte at løse efter bedste evne. Af de 24 etaper var de 23 tællende. Altså en at kvaje sig på eller undlade. Det var jo op til jul.

Det var Club ”OC Stolberg” som er arrangør. Stolberg er beliggende lidt uden for Aachen, tæt på den Belgiske grænse. Det var Frank Kutsch og Team, der havde opfundet ”finurlighederne”.

Vi fik et regelsæt på 15 sider. Overkommelig vil jeg sige, hvis der hen af vejen ikke lige var kommet små ændringer, efterhånden som vi kom frem i løbet. De tyske orienteringsløb er noget ”rebusagtige”, og man skal virkelig tænke sig om og gerne en ekstra gang. (Og ja det kan jeg skam godt) Det har været svært og til tider også meget tæt, især på målepunkterne, men det har samtidig været lærerigt, håber jeg. Heldigvis har løbslederen været flink til at besvare alle mine spørgsmål og forklaret, hvorfor tingene var, som de var. Tålmodig mand, heldigvis. Men en ting er helt sikkert, - Det har været sjovt. Og der er ”næsten” opstået et ”tomrum” her i Julen, da jeg nu ikke mere skal ”køre en tur” hver dag.

Slutresultatet blev, at jeg fik mig lusket ind på en 15 plads og Niels på en 21 plads af de 33 deltagere. Vel godkendt, når vi lige tænker på hvem vi har været op imod. Og INGEN havde undladt en etape. Alle havde kørt samtlige 24 etaper. Flot tilslutning. Og flot at vinde med bare 1 fejl. (en kontrol plus/minus = 5 stp.)

Herunder er lige et lille eksempel på opgaver. Skulle der sidde en af jer, der har lyst til at prøve en etape eller to, ja så skriv lige til mig.

1. Peter Beckers.        fra klubben - MSC Huchem-Stammeln              med  5 stp.
2. Gudrun u. Armin Flender. -         Sportfahrerkreis Solingen.                  15 stp.
3. Tina Göbbels. -                         AC Eschweiler.                                   20 stp.
15. Troels Nielsen. -                      VFM in D. und IMK in DK                     75 stp.
21. Niels Chr. Madsen. -                Sports Motor Klubben Gladsaxe.          95 stp.

Med Sportslig hilsen – Troels.

På dette første kort er startstedet 2 mm efter spidsen på pil A.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rigtig Godt Nytår