Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

BOAS - Midtjydsk Turnering 1.Afd.07-03-2020

Præmiereløb for ”The Red Fox”

 

Egentlig var det Troels og undertegnede der skulle deltage i Midtjysk Turnering (MJT) Men da 1. afd. lå på en Lørdag i dagslys, bestemte Ditte og jeg at vi ville teste formen og Den Røde Polo i BOAS, og dermed lade løbet være ”opvarmning” til JFM – hvor 1. afd. skulle há været afviklet d. 21. Marts i Kjellerup.

MJT1 startede selvsagt hos Rytters Auto i Ørum, hvor en helt ung mekaniker var i gang med at renovere værksted m.v. – Tænker de var en smule bagud for tidsplanen, hvilket dog ikke forhindrede hans Kone / Kæreste i at servere kaffe, og vel nok verdens bedste Brownie-kage, inden vi skulle afsted på de ca. 25 km. koncentreret rute syd for Ørum. Vi startede med næsten en hel by-etape, hvilken nok ikke var helt velvalgt, da vi flere gange måtte ud på hovedvejen (16 Viborg-Randers) som gennemskærer Ørum.

Ud over os (startnr. 4) fra IMK – havde en ny konstellation fundet vej til start: Poul og Bjarne. Og med startnr. 9 var det nok sandsynligt at vi forholdsvis hurtigt ville blive indhentet ude på ruten – Det spøgte vi lidt med ved start.

Løbet var godt skruet sammen med kun få fejl og en passende sværhedsgrad (til den lette side) i C-Klassen. Og området er fantastisk flot ned over Ø-Bakker og Nørreå.

Vi kom godt i gang. Det ny monterede udstyr i Poloén fungerede ”betjeningsvenligt” og Ditte var skarp på ruten fra start af. Ud over den flotte natur vi bevægede os i , var der også sjove detaljer undervejs, såsom snæver kørsel omkring en gammel vandmølle, hen af fodergangen på en kvæggård (tænker høvederne ”tygger på det” endnu) – men også en ”vej” i et ryddet spor i en lille skov, som nok ikke var helt ”C-Klasse” – Nå, vi nåede fem til SK syd for Vejrumbro og havde så 17 min. transport til Hjermind gl. Skole, hvor der var Rugbrød, lune frikadeller, samt kaffe og hjemmebag.

Vi havde brugt 23 min. for meget – Poul og Bjarne kun 7 min. – Så ”overhalingen” var en kendsgerning – ”desværre” havde de overset et par finter eller 3, og da løbsledelsen havde rettet det hele lidt til, manglede de stadig 1 skilt – vi havde kun straf for tiden. Vi fik førstepladsen og Poul og Bjarne blev nr. 3 – på andenpladsen lå Niels Aage og Henning (samlet vinder af MJT i 2019) Så det var tæt med kun 9 strafp. fra 1. – 3. pladsen.  – Se hele resultatlisten HER

 

Med Sportslig Hilsen  Niels Peder