Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Midnight Run 12 10-11-2012

 

Team Old Time i mørket, ja det er nu så meget sagt. Mørkt og vådt var det. Men det var kun undertegnede fra Teamet, der havde fået udgangs tilladelse denne aften. Normalt kører jeg jo dette løb sammen med min fætter Lars fra KAC. Men da Lars gerne vil ”nøjes” med nytårsløbet, ja så havde jeg allieret mig med en gammel dreven og dygtig, co-pilot fra LOMS. Det er lykkedes mig at overtale Henning Kristensen. Først til at vi skulle kører lukkevogn, og endeligt til at vi skulle deltage. Undskyldningerne var dog mange, og længe, (ikke kørt længe, aldrig kørt historisk, m.m.) men det lykkedes til sidst.


Der var 38 hold til start, heraf 4 fra Norge. Turen var på 187 km i det midt og vestjyske landskab. Starten var ved Automester – Karl Peter Larsen i den vestlige industri i Give. Her var der kaffe, kage og en del snak. Vi havde fået start nr. 37, altså næst sidst.
Så kl. 18.12 denne regnvåde blæsende november aften, startede vi ud på første etape. Den var på ca. 40 km. Den var dog kun 2 min gammel, da vi efter bare 1 km’s kørsel, blev påkørt bagfra af en ung kvindelig bilist. Hun havde overset, at vi skulle dreje. Øv øv øv. Så holdt vi der. Bilen kunne dog fortsat køre, så da vi havde fået byttet oplysninger, fortsatte vi. Vi var en smule rystet og snakkede for meget om hændelsen, så vi missede de første 3 rutekontroller. Tidsforbruget var også så stort at vi fik en max tid på alle de 3 hemmelige tidskontroller (HTK). Vi nøjedes dog med 1 minut ved næste tidskontrol (TK). Vi var nu nået til Thyregod.


Vi fik igen ro på i bilen og startede ud på 2 etape. Turen gik over Rørbæk, Vesterlund, Tinnet Krat og endelig til TK i Kollemorten. Nu havde vi styr på dette at kører motorløw. Rigtig rute, trods nogle fæle raderinger og ”kun” 6 strafsekunder på 5 HTK’er. Det var godkendt. 3 etape bragte os mod syd vest, over Riis og Farre til TK i Lindeballe. Vi har får 5 sekunder på 3 HTK'er og misser et skilt, på en rigtig god vej forlægning. Etape 4 starter med en sekundetape og en tur op til Radio fyret på Møllebjerg og retur, (brugt til DM rally i år) og videre gennem skoven til Åst og op over Uhe og til TK ved Vesti Auto i Filskov. Her var der tankning og pause. Nu kør det. Vi fandt en rigtig svær vejforlægning og ramte de 2 HTK’er lige på sekundet. Super. Nu skal vi så lige ud på de sidste 48 km. Vi er en tur inde i Grindsted (industri) og videre mod vest, over Skovlund til mål på Hodde Kro. Vi når frem kl. 23.17. Nu er vi hunde sultne. Godt der venter os en stor ”Wienerschnitzel” med det hele. Igen rigtig rute og 3 sekunder på to HTK'er.


Vi ender op med at have 199 straf point, heraf 160 på den famøse første etape. Øv. Så i stedet for en 3 plads endte vi på en 9 plads af 13 hold i klassen. Rigtig godt arbejde af Henning, på hans første Historiske P-rally. Der har virkelig været noget at se til, for ham og pænt med svære detaljer. Så det er mere end godkendt.  Det er blevet sent inde vi når retur til Skibbild og Henning kan fortsætte nordpå mod Gudum. Igen har jeg / vi haft en stor oplevelse og en sjov aften.


Sportslig Hilsen Team Old Time – Troels.