Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Stjerneløbet27-09-2008

Stjerneløbet d. 27 sep. 2008.
Vores start var i Kolding fra KAC’s klubhus. Der var tilkørsel fra Slagelse, Aarhus & Kolding til den fælles start fra Würth i Kolding.
Vi var ude på en ca. 60 km tilkørsel, der bragte os en tur ned mod Skamlingsbanken og i en bue tilbage til Kolding.
Så var det alvor og knald eller fald. Løbet var på ca. 196 km og turen bragte os fra Kolding op til Munkebjerg og Vejle. Herfra over Jelling, Kollemorten, Thyregod, Brande, Kølkær, Lind, Fjelstervang, Barde og til mål ved Messecentret i Herning.
Turen havde ikke den helt store orienterings mæssige sværhed. Til gengæld havde løbslederen IKKE forstået at man IKKE kører historisk pålideligheds rally inde i Brande by med et snit på 49 km/t. Det gav da også en del ballade fra forskellige sider. Han havde heller IKKE forstået budskabet fra Sjælland, med at man IKKE sætter en HTK lige efter en landsby. Det skete hele TO gange. Og hvad får man ud af det. Jow der bliver kørt stærkt i de små landsbyer, hvad er noget rigtigt skidt. Den største fejl, i mine øjne, var nu da løbslederen efter løbet prøvede at lægge skylden herfor over på deltagerne. Hans påstand var at vi jo bare kunne køre stille og så tage den straf det nu måtte give. Kære løbsleder. Det er dit ansvar.
Nå det var en af mine opstød. Vi må hellere komme tilbage til sagen. Vi var nok lidt nervøse alle sammen ved starten. Og vi havde da også lidt problemer med at finde tråden, mente vi selv. Vi rodede lidt rundt i landsbyen Almind lige efter starten, men så kørte det bare herfra. På tulipan etapen fra Brande til Rind lavede vi så en bommert der kostede os 12 sek. ved den HTK’en, det kunne vi selv regne ud på stedet. Vi kikkede på hinanden, og blev enige om at det nu også var godt at blive nr. 3 i turneringen. Vi var sikre på at det var afgørelsen på det løb. Resten af turen kørte vi afslappet men dog fuldt koncentreret. Ved mål kunne vi konstatere at vi havde 27 sek. straf. PE kunne fortælle at de havde fået 34 sek. straf, så nu kom solen ligesom lidt frem på himmelen igen. Nu ventede vi kun på at LS skulle komme i mål. De kørte jo med hele løsningen og kunne bestemme om det var 2 & 3 pladserne vi stod med eller det var 1 & 2 pladserne.  LS startede næsten sidst i feltet og kom efter ca. en lille time. Nu var det spændende. Det viste sig at de havde samlet sig 98 straf point heraf 48 sek.

Så nu stod solen på en skyfri himmel.
Vi vandt Stjerneløbet 2008 og også  - MESTERSKABET - DAYTONA DASU Classic 2008.  smiley   smiley    smiley

Poul & Egon blev nr. 2 og Lars & Simon nr. 3.


Vi hyggede os nu alle under festmiddagen, og Inge mobbede Poul lidt. Han mente at det kun var fordi han syntes at hun skulle vinde, at de ikke havde vundet.
Det har været en rigtig sjov, flot (natur) og spændende oplevelse at være med i det historiske løw i år. Vi har haft rigtig mange dejlige oplevelser. Det vil vi gerne takke alle de mange hjælpere og løblæggere for. Uden dem ingen løb.

Med sportslig hilsen Inge & Troels.

Ps. Er der nogen af jer der har en gammel bil stående, ja så prøv at tage med næste år. I kan bare ringe vi hjælper jer gerne.
97 13 73 51.