Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Stjerneløbet29-10-2011

Stjerneløbet 29. oktober 2011.
               
Kl. er 6.15 og  – Team Old Time har mødetid på rastepladsen på motorvejen ved Søby. Det er Ditte / og Niels Peder, Inge & jeg. Det er pænt tåget og der er langt til KACs klubhus i udkanten af Kolding. Det er lykkedes for os at trække 1,½ tysk hold herop. Det ½ hold består af en bil og fører. Vi har så fundet en anden kører til hende. Vi møder dem til morgenkaffen. Humøret er højt. Der er hele 58 hold tilmeldt.
Første start er kl. 8.42. Ditte / Niels P. skal starte kl. 9.10 og vi kl. 9.28. Der bliver lagt ud med en prolog på godt 27 km. Prologen er ikke tællende i løbet, da der også er prolog fra Århus og Ringsted. Der er så restart fra Würth i Kolding. Turen bringer os over Gravens, Bindeballe, Randbøl, Farre til pause i Give. Turen går videre over Uhre, Skarrild, Arnborg og til MCH Herning. Her skal vi ind på messe området og kører sekund etape på efterladenskaberne af hastighedsprøven fra DM rallyet. Det er rigtig sjovt. Vi kører 7 omgange, lig med 16,870 m. Vi skal lige ud og køre en lille sløjfe mere. Det er over Skibbild, Vildbjerg, Timring, Albæk og tilbage til mål i MCH. Vi når frem 16.28. Hele løbet er på 208 km i den flotte jyske natur i flotte efterårs farver. Der er 88 km sekund etape.  Nu er der tid til at snakke og kikke messe alt efter smag. Vi tager os af vores tyske gæster. De er rigtig godt tilfredse med den fine tur og er også sluppet igennem uden de helt store problemer. Om ruten så også er rigtig vil jo vise sig. Men det har været spændende og sjovt, siger de.
Kl. 18.30 går vi op for at deltage i FDM DASU Classic finale fest. Det er super god mad, vi får og i rigelige mængder. Så bliver det offentlig gjort resultater og så er det slut med roen i lokalet. Der er mange fejl i tiderne. Også vores tyske venner er straffet forkert. Det får vi ændret, og heldigvis var det også et problem, da vi var hos dem og køre Hansa Historic, så de kender til problemet. Se den historie med tidtagning kan jeg skrive mange sider om, men det vil jeg forskåne jer for. En lille historie skal i dog have om tid. Den er faktisk lidt træls, men heldigvis for det hold det gik ud over, selvforskyldt.
Se Ditte og Niels P. kørte et helt fantastisk godt løb, på alle måder. Både rute og sekund etaper sad lige i skabet. Det er rigtig godt gået af Ditte, da hun ikke har den store erfaring. Deres anstrengelser rækker til en 3 pl. i Touring af 22 startende hold i klassen.  Nu er det heldigvis sådan, at det er faderen der stiller løbs uret og ikke Ditte. Det viser sig da resultaterne offentliggøres at det er blevet til en 17 pl. Og hvorfor så det. Jow, N.P. har været så uheldig at da han stillede uret, - timer – minutter og sekunder, ja da er den lige passeret 1 helt minus. Det ser han ikke, da han godkender. Resultat en minut straf på hele turen. Øv. Rigtig træls for dem at de ikke opdagede det på turen.
Vi er også blevet straffet for nogle mærkelige tider, men kan ikke komme igennem med dem og gider helt ærlig heller ikke slås for det. Bare træls når det ikke er ordentlig instruerede tidskontroller.
Vores tyske venner er dog stadig rigtig godt tilfredse, trods det beskedne resultat. De tager hjem med en god oplevelse, og kan fortælle røver historier herfra i deres klub i vinter. Det er jo godt for os må vi håbe.
Resultatet for – Team Old Time bliver så en 17 pl. i Touring til Ditte / Niels Peder og i Expert en 6 pl. til os. Vores tyske venner bliver henholdsvis en 10 pl. til Werner & Christa Stein og en 16 pl. til Regina Gehrke / Dennis Madsen begge i Touring. Det er vel ikke så ringe, eftersom det er første gang i DK, og forskellen på løbs form taget i betragtning.
Stillingen i FDM DASU Classic 2011.
1 Søren Dahl / Thomas Petri.
2 Poul & Egon Brøndum.
3 Erik & Kim Bach Sørensen.
6 Inge & Troels Nielsen.
Ja vi kan ikke sige at vi har haft meget held med os i den turnering i år, men så må vi jo bare prøve om vi kan gøre det lidt bedre næste år. Der er da plads til forbedring.


Hilsen – Team Old Time. Inge & Troels.