Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Corona 2 Løbet25-05-2020

 

                    Papir O-Løb 2

 

Med 75 deltagere i det andet papirløb i denne Corona-tid, var der på forhånd stillet store forventninger til Bernd Thrysøe som havde konstrueret ruten, i samme form som Ole Skov brugte i første løb efter devisen:

Mon ikke, at vi er mange, der har behov for lidt træning i at omfatte en køreordre til en rute, der skal følges. Nogle har tidligere eksperimenteret med at køre løb, uden at ruten køres. Det blev kaldt papirløb, og blandt andet i Thy Motor Sport havde vi den aktivitet ved nogle klubaftener.

De mange deltagere i begge løb, viser vist med al tydelighed, at der var et behov her.Bernd havde bestemt at alt tidsforbruget ville blive straffet. Altså de minutter der gik fra man modtog Køreordre og Skiltekort på mail – til man sendte kontrolkortet retur, ville blive straffet med 1 strafp. pr. min.

I Team Old Time / Ikast Motor Klub havde vi naturligvis deltagere i begge løb – Mere   om Papirløb 1   Her kan man bl.a. se at både Ditte og jeg hver  for sig fik en del strafpoint, og landede langt under Troels´s flotte 4. plads. I parentes bemærket, fik jeg også ”bank” af Troels i det Tyske ”papirløb” Virtuelle Frühlingsfahrt  – Altså ringede jeg til min datter og Observatør.: ”Far har en plan” – Vi skal gå sammen om Papirløb 2 for at slå Troels i C-klassen.

Som sagt – så gjort. Mandag aften mødtes vi i Sunds og var klar på sekundet 19:20:00 – Og så gik det ellers derudaf, og vi fandt da også nogen listige detaljer, som vejforlægninger der skulle ”fanges” ved at checke vejene på skiltekort med køreordrens vejforløb. Så godt så langt, men så speedede vi tempoet op, og sløsede med forbikørsler / ankomstretninger på  bl.a. et par kringlede parkeringspladser – Og det kostede dyrt. Der er et køreordre-eksempel med her i artiklen.Så kan du jo selv prøve – det er den nemme der er vist her nederst. Løsning finder du HER

Lettere omskevet kan man sige om vores plan.: ”Operationen mislykkedes, men patienten overlevede alligevel”  - Troels vandt godt nok med sin 3. Plads – men Ditte og jeg gik betydeligt frem og endte på 4. pladsen af 33 gennemførte i C-Klassen.

Det var sjovt op lærerigt – og noget vejsportsudvalget burde overveje at bruge som træning / appetitvækker til næste vinter.

 

Med sportslig hilsen   Niels Peder

 

Alle IMK-Resultater.:

Klasse M.: Jan Søndergaard                   Nr.  6 ( 396 strafp. )

Klasse C.: Troels Nielsen                       Nr.  3 ( 282 Strafp. )

                Ditte/Niels P. Rolighed           Nr.  4 ( 322 Strafp. )

                Sabine Rosenlund                 Nr. 15 ( 446 Strafp. )

                Poul Juhl-Godballe                Nr. 16 ( 449 Strafp. )

                Bjarne Rosenlund Nielsen      Nr. 21 ( 474 Strafp. )