Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Tiltrængt Træning. 04-11-2018

 

Søndag d. 4. nov. vil Niels Peder og jeg bruge på at deltage i Dansk Historisk Motor Club’s ”Kursus & Træningsløb” i Vejen.

Vi er nu tilmeldt til næste års ”Coppa de Europa” og der skal vi køre i N.P.’s GTI og jeg skal, være observatør. Så derfor vil vi lige opfriske mine evner hertil. I dag er vi dog kørende i den lille hvide Polo. Samtidig vil vi, som i ”Coppaen”, vente med at få rutebogen udleveret, indtil kort før vores starttid. Normalen i Danmark er, at man får rutebogen 45 til 60 minutter før start. Så har man tid til at kikke den lidt igennem og finde de korteste ruter. Den mulighed er der ikke til Coppa de Europa.

Det er Luffe der er løbsleder på løbet, der har start og mål i ”Den Gamle Vejenhal”. Løbet er på 60 km. og med 3 sekundetaper. Der er mødt hele 6 nye mandskaber op, så det er flot. Hertil er der tilmeldt 3 ”gamle” mandskaber, dog kommer der desværre et afbud.

 

 

Efter en fin gennemgang af regler og kort eksempler, er det blevet tid for deltagerne til at prøve kræfter med turen.

Vi er sidste bil på ruten. Turen går i korte træk i en pæn cirkel hele vejen rundt om Vejen. En rigtig fin tur med nogle gode finter på P-delen og med gode sekund etaper. Dog er der igen et par strækninger med for dårlige veje til fine gamle biler, efter vores mening. Men på trods, et rigtig fint og sjovt lille løb.

Og jeg trænger lige til at få banket lidt rust af, viser det sig hurtigt. Efter bare 7 km ser jeg mig ”blind” på et forkert vejknæk. Og det et sted som vi udmærket kender. Resultat. Vi mangler et skilt. Øv. Der er også lidt med tiderne på sekund etaperne vi skal arbejde lidt med. Men der er jo også ”længe” til den 3. april. 

N.P. har lavet en lille video, som i kan se her.:    http://teamoldtime.dk/video.asp?id=38

Ved mål lyder det til at de ”nye” mandskaber også har hygget sig på turen. De har lært nogle nye ting og lært at bruge et kort efter ”løbslederens” tanker. Og det kan være lidt ”trikket”. Der er godt gang i snakken og forplejningen er helt OK her i ”Den Gamle Vejenhal”.   Ved 15 tiden sætter vi igen kursen mod Herning, efter en hyggelig dag.

Med sportslig hilsen Team Old Time.  -  Troels.