Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Tømmergården Løbene20-04-2018

20-21 April Tømmergården Løbene

NEZ 1-2 / DM 2-3 / JFM 2-3 / JFM Holdkonkurence

 

Overskriften  fortæller det næsten : Det største O-løbs arrangement i mands minde.

Løbete talte til både NEZ - North European Zone Auto Navigation, Dansk Mesterskab og Jydsk/Fynsk Mesterskab og Holdmesterskab, så kan det vist ikke blive større, og der var da også fest og farver på Tømmergården i Gjern, hvor løbet skulle starte både Fredag og Lørdag.

Ikast Motor Klub var godt repræcenteret: Bente/Brian ( forsvarende JFM-Mestre ) Sabine/Bjarne - Emil/Troels / Niels Peder/Ditte i C-Klassen og Hanne/Poul i D-Klassen - Derudover var Per/SvendErik og Jan/Harald tilmeldt i M-Klassen ( Sidsnævnte som NEZ-Deltager og forsvarende mestre )

Og lad det være sagt med det samme: IMK satte sig tungt på JFM Holdmesterskabet, og vandt begge afdelinger, Lørdag endda med max point. Og da IMK også vandt JFM1 i Thy d. 24. Marts ( holdmesterskab ) er der kun en meget lille mulighed for at forhindre IMK i at vinde JFM Holdmesterskabet. Hvis IMK vinder blot en afd.  mere ( af tre mulige ) - er holdmesterskabet i hus. Bente og Brian er lige så suveræne i JFM indivuelt i C-Klassen. Men både Sabine/Bjarne og Niels Peder/Ditte har ikke kastet håndklædet i ringen endnu, og vil give dem kamp til stregen. I NEZ og M-klassen var Jan og Harald helt suveræne og vandt både Fredag og Lørdag. Hanne og Poul tog sejren i D-Klassen Lørdag. Og stabileserede dermed deres 1. Plads i den samlede stilling i JFM. Her er klassen dog mere åben.

Det var AAS der arrangerede med Bernd Thrysøe og Hans Nielsen som de erfarne løbsledere / løbslæggere. Og der er ikke så meget at sige om løbet - Det var godt, simpelthen. I Mesterskabsløb er der selvsagt meget på spil for de mandskaber der rangere i toppen af "feltet" Meget få opslag og protester, vidner også om et godt gennemarbejdet løb, med passende sværhedsgrad.

 

Der var start hos hovedsponsoren: Tømmergaarden i Gjern, hvor grillen var tændt og Tømmergaardens medarbejdere havde meget travlt med at forsyne alle med pølser / brød og drikkevare. Vejret var fint, ja, faktisk "sommer" så der blev hygget gevaldigt inden start både Fredag og Lørdag.

 

Løbsområdet var lagt i smukke omgivelser: Fredag Nord for Gjern og Lørdag Syd for Gjern.

 

For Ditte og undertegnede, var det årets første O-løb. Og vi lagde alt for hård ud. Fredag pressede vi tempoet for højt op, undtagen til sidst i løbet, hvor vi fik "fornøjelsen" af området nord for Kongensbro - Munck Asfalt A/S i mørke ( prøv selv lige at se på sagen på Google Maps ) Så gik tempoet helt ned på "kan-vi-overhovedet-finde-ud-af-det-her" nivau - Men det hjalp faktisk på antallet af strafpoint for rutekontroller. Men tidsforbruget var selvsagt højt. Så mens NEZ-Deltagerene "pep" om ørende på os med fuldt blus på alle ( mange ) forlygter og med højre pedal i bund, kæmpede vi os igennem mørket med Poloéns standard lygter ( ekstra baklys er dog monteret ) Vi fik alle skilte og kun et enkelt fejlnoteret skilt "D" - En fejl, som 6 af 9 Hold i C-klassen lavede. Der var på strategiske steder opsat pæle med en stump minebånd, for trods alt at gøre det lidt nemmere at udpege "vejene" på de åbne pladser. Smart og nødvendige hjælpemidler.

I mål i Gjern Kultur og Idrætscenter fortærer vi pålægsbord og lune frikadeller, mens resultaterne trækker ud. Vi er dog godt klar over at vi ikke bliver kaldt op til præmieuddeling, som i øvrigt først bliver foretaget efter løbet om lørdagen. Men vi når da at blive næsten sikre på at Bente og Brian har vundet foran Sabine og Brian. Vi har "scoret" hele 223 strafp. de fleste for fejlnoteringer.

På vej hjem lægger vi en ny taktik for Lørdagens løb: Tid underordnet - Find blot de rigtige skilte.

Ditte har taget Den Hvide Polo hjem og henter Troels på vej retur til Sunds Lørdag, og Team Old Time´s O-Løbs-mandskaber, Emil/Troels ...( Den Røde Polo ) og Niels Peder/Ditte ... ( Den Hvide Polo ) møder op til start hos Tømmergården i Gjern.

Emil og Troels starter 15 min. senere end os, og da de passere os på ruten inden vi er nået halvvejs, får selvtilliden et lille knæk, og vi begynder at tvivle på om vi gør det godt nok. Vi fastholder dog strategien. Og i mål, efter 53,5km rute kommer belønningen. Vi mangler kun et enkelt skilt, og har ligeledes et enkelt for mange. Til gengæld er der kun 2 hold i C-Klassen, der har fået mere tidsstraf end os. Alligevel rækker det til en 2. Plads - Kun slået af.... Ja, Bente og Brian, og med Sabine og Bjarne på 3. pladsen - Altså IMK på de tre første pladser i C-Klassen. 

Emil og Troels føler selv at det går godt undervejs i løbet, men begår samme fejl som os om Fredagen: Det går lidt hurtigere fremad, end rutinen rækker til. Resultatet i mål er nedslående - alt for mange skilte mangler på kontrolkortet, og fejlnoteringer er der også for mange af - "op på hesten igen"  -  Der er dog en trøst: Gjern Kultur og Idrætscenter disker op med glaseret skinke og helstegt oksefilet, Flødekartofler og Smørstegte persillekartofler, samt div. salat og tilbehør - Rigtig godt tilberedt.

 

Alle placeringer til IMK-Mandskaber:

Harald - Jan                  NEZ / M-Klassen             Fredag: Nr. 1                 Lørdag: Nr. 1

Per / Svend Erik             M-Klassen                      Fredag: Nr. 5                 Lørdag: Nr. 7

Bente / Brian                 C-Klassen                      Fredag: Nr. 1                 Lørdag: Nr. 1

Sabine / Bjarne              C-Klassen                      Fredag: Nr. 2                 Lørdag: Nr. 3

Niels P. / Ditte                C-Klassen                      Fredag: Nr. 5                 Lørdag: Nr. 2

Emil / Troels                  C-Klassen                       Fredag: N/A                  Lørdag: Nr. 8

Hanne / Poul                  D-Klassen                      Fredag: Nr. 2                 Lørdag: Nr. 1

JFM - Holdmesterskab     IMK                               Fredag: Nr. 1                 Lørdag: Nr. 1

 

Link til Alle Resultater:                     http://nez2018.msjm.dk/

Link til Alle Foto: Fredag:                 http://skjoedby.jalbum.net/Nez1%202018/

Link til Alle Foto Lørdag:                  http://skjoedby.jalbum.net/Nez2%202018/

Link til Google Maps - Munck Asfalt : https://www.google.dk/maps/@56.3009537,9.6535885,1376m/data=!3m1!1e3?hl=da

Se TeamOldTimes udvalgte fotos:     HER

PS: Hvis du mangler en god lup:      https://www.amazon.de/Bresser-70mm-LED-Tischlupe-Vergrößerung/dp/B014CSHI96

 

Med Venlig Hilsen

Niels Peder

Præmietagerne fra Ikast Motor Klub