Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

4. Metal Classic17-09-2022

Fornyet spænding om

DM-Slutresultatet i

Sonax Dasu Classic

I år er der 7 afdelinger af Dasu Classic, hvoraf de 5 bedste placeringer tæller til DM. Og med mulighed for at nå 248 point efter 5. Afd. Ville IMK-Parret Poul og Hanne Juul Godballe være 99% sikre på at vinde DM-Titlen i Expert-klassen (Sidste år vandt de Sport-klassen) Det krævede dog en sejr i weekendens løb. Men foruden at misse et skilt på Etape 3 og derudover ikke være helt så skarpe på sekunderne som de plejer, måtte Poul og Hanne se sig henvist til en 4. plads. At det så lige var den samlede stillings nr. 3 der kørte en sikker sejr hjem, var lige det der skulle til for at bevare spændingen i toppen af Expert-klassen. Henning og Else Friborg fra KOM (Kjellerup og  Omegns Motorklub)  Efter 5. afd. er der kun 3 point. Der skiller nr. 1 og 2 - dog i Poul og Hanne´s favør.

4. Metal Classic med SMKG ( Sport Motor Klubben Gladsaxe ) som arrangør, havde lavet en flot og lidt længere tur i et område mellem Roskilde Fjord og Storkøbenhavn. 213 km med P-Etaper hvor orienteringsdelen var strammet en del ifht. Tidligere løb i år. Der var i hvert fald noget at se til, også for observatørerne, som flere steder måtte have lup og lineal frem for at fastlægge ruten.

Karin og undertegnede deltog i Sport-klassen i ”Den Røde Golf” Vi havde valgt at gøre en tur ud af det og startede allerede hjemmefra Fredag formiddag og kørte først vestpå igen Søndag formiddag. Vi kører ikke for et resultat i slutstillingen, men udelukkende for oplevelsen og under løbet, havde vi et godt ”flow” i bilen og nåede frem til selvstart på alle sekundetaper, selvom det var noget snært ind imellem, med meget kort mellem S-Etaperne. Vi fik alle skilte og kørte også gode tider på S-etaperne – Desværre kunne vi under middagen på Metalskolen i Jørlunde konstatere at vores transponder ikke var blevet registreret ved seks HTKér – lig med 60 strafpoint. Alt Alt for mange, når nu Sport-klassen blev vundet med 17,80 strafp.

Der kunne ikke findes nogen fornuftig forklaring på de manglende målinger, og efterfølgende har jeg kontrolleret spændingsforsyningen til transponderen i bilen, og ikke fundet nogen fejl her. – Altså bare ”Bad Luck” – Men selvfølgelig møj-irriterende, når vi nu selv er bevidste om at vi ikke har en eneste max-tid på hele løbet. Konklusionen er at oplevelsen var god, men en præmieplacering er selvfølgelig aldrig at fornægte.

Næste løb bliver i Lemvig, hvor Troels og jeg vil prøve at gøre ”god figur” i Tysk-Dansk Efterårs turnering.

To løb i Danmark og to i Tyskland- alle 4 tæller og vi er forsvarende mestre fra sidste år.