Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

35. ADAC Christopherus Ford Historik15-08-2021

 

Et billede, der indeholder udendørs, græsAutomatisk genereret beskrivelseTraktortræf !

 

Så blev det tid til at ”Den Grønne Golf” igen kunne bringe os til løb og ferie i Tyskland. Lørdag middag mødtes vi med Inge og Troels   (på langtidsferie i det tyske) i Rendsburg for at spise frokost inden vi senere skulle mødes på Gästhaus Zur Jägersburg (syd for Meldorf) med Barbara og Hans-Ulrich fra Dansk Tysk Historic Team (DTHT)

Søndag morgen var der start på ved brandstationen i Hannerau-Hademarschen, med efterfølgende rampestart på torvet, inden det gik løs på den ca. 175 km lange rute. Troels og Inge kom desværre ikke til start – Troels´s ryg protesterede og de måtte meget modstræbende kapitulere, og i stedet begynde den trælse tur hjemover til Fysioterapeut i Herning.

 

Et billede, der indeholder tekst, himmel, udendørs, skiltAutomatisk genereret beskrivelseStarten for de 61 biler og motorcykler, var stillet fint an på torvet, men med afgang for første deltager kl. 09:01 var det meget småt med tilskuer. Ruten gik herfra mod nordvest til Heide og så mod ØNØ til Rendsburg. Her var der lidt panik, idet en stump af ruten gik på motortrafikvej for at komme under Kieler-kanalen. Det lykkedes flere deltagere at køre forkert i ”motorvejskrydset” hvor B202 og B77 mødes. Tulipan-Rute og motorvejs – ind og udfletning hører bare ikke sammen ! Vi nåede lige at redde en begyndende fejlkørsel her, men trafikfarlige situationer opstår alt for nemt på den måde.

Ruten var til dels  ”Sponsorbestemt” og det gav en alt for lang, og til tider kedelig rute – på en side med 8 tulipaner kørte vi f.eks. 24,75 km – Hrmmm. En positiv detalje var imidlertid et kort stop ved vagten på en flyveplads, hvor alle deltagere blev tilbudt fotografering af bil og mandskab. Vi misforstod tulipanen og kørte en tur ind på området. Vi vendte dog klogelig Golfen lige før udkørsel til ”startbanen” ( Golfens max-hastighed er ca. 130 – ikke nok til at lette ) – OG måtte modtage en løftet pegefinger ved udkørsel forbi vagten – UPS

Løbet havde 4 sekundetaper / wertungsprüfung ( WP ), og nu kommer vi til det med ”traktortræf” – Der var i alt 6 fotoceller og vores fornemmelse var at vi havde ramt dem godt. På den sidste WP på en ret smal vej, var der 2 fotoceller. Den første går fint, hvorefter vi har traktortræf 1 og 2 – imod os kommer to veterantraktorer på tour – det kan dog lade sig gøre at passere hinanden uden at vi mister for meget tid. Lige inden ziel-fotocelle er der to skarpe sving og herefter 25 m til mål. Jeg begynder nedtælling fra 20 sekunder, samtidig med at vi runder sidste  sving – Karin giver golfen mere gas ud af svinget 17 sek. til mål – OG bremser hårdt op !! Jeg kigger op – Hvad sker der ?  -  på vej imod os ( mellem fotocelle og mål-bil ) har vi traktortræf 3 – Stor og moderne med tvillingmonterede hjul – og en eller anden kæmpe vogn på slæb  – ØV – ØV  vi må bakke et stykke tilbage for at han kan komme forbi – og vi inkassere en max-tid her.

I mål kan vi se at vi har kørt de første 5 fotoceller på 0.67 sek. – hvilket er rimeligt godt ( læs suverænt ) Det er under 14 hundrededele i snit og ville med blot en nogenlunde anstændig tid ved den sidste måling, have givet os en generel sejr.

Nu endte vi på en 12 plads af 36 startende biler. Vores tyske Team-venner i DTHT har begge kørt godt – Hans-Ulrik og Barbara vinder generelt og klasse 8 med kun 0,86 sek. Hans-Jörn og Hans-Jürgen vinder deres klasse med 2.05 sek. – men med vores 10,66 sek. må vi vinke farvel til sejren i holdkonkurrencen og lade førstepladsen gå til AC Schleswig – Dansk Tysk Historic Team bliver nr. 2 af 4 deltagende hold.

For en gangs skyld springer Karin og jeg over præmieuddeling, og kører mod ferie i Stade og senere i Rendsburg – Især den gamle Hansestad – Stade er et besøg værd. Og herfra kører der også et Oldtimerløb – når ellers corona-tiden er helt slut..: Niederelbe Classic

Så det bliver måske I 2022.

Venlig hilsen

Karin og Niels Peder

Et billede, der indeholder tekst, person, sidderAutomatisk genereret beskrivelse