Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Mandags sjov – O-løb06-10-2023

 

Mandags sjov – O-løb


Team Old Time kører jo også bilorienteringsløb, som bekendt. Det er for tiden Niels Peder og undertegnede. Og her de sidste to mandage aftener, har vi deltaget i to afdelinger af Midtjysk Turnering (MjT) Vi i ”Ikast & omegns Motor Klub” (IMK) er flittige til at møde op.

Mandag den 25. sep. er det ”Aarhus Automobil Sport” og Hans Jakobsen & Hans Jørgen Andersen, der er værter for aftenens løjer. Start og mål er i SGF´s lokaler, Neptunvej, Søften ved Hinnerup.

Der er mødt 17 mandskaber op, heraf 4 IMK mandskaber. Vel OK. Første start er kl. 19:00 og det er blevet mørkt. Løbet er vel tilrettelagt, og med mange sjove detaljer. Vi hygger os, også selv om det er svært, her i mørket. Vi når da tilbage til Søften og den ventende kaffe. REMA 1000 er vært ved ”smør selv mad” efter løbet. Og kaffe a. libitum. Flot. Efter kaffehyggen, med hjemmebagt kage, og bytten historier, kommer resultaterne for aftenens anstrengelser. Og det er da en god aften for IMK.

Kl. M. - Nr. 1. Jesper & Svend Erik Hedevang.
Kl. B. - Nr. 6. Bente & Brian Nielsen.
Kl. C. - Nr. 1. Troels & Niels Peder Rolighed. - Nr. 3. Andreas & Jens-Jørgen Lyngaa.

Som I jo nok kan se, er det jo ene familie relaterede mandskaber, på forskellig vis. Vi har en god aften, sammen med hyggelige mennesker.

Så skriver vi mandag den 2. okt. og nu er det så ”Bjerringbro og Omegns Auto Sport” og Knud Ejgil Vestergaard & Tom Hagelskjær, der har strikket aftenens løjer sammen. Start og mål er denne aften hos Leo Rasmussen Automobiler, i Galten. Der er mødt 21 mandskaber op, og 4,5 fra IMK.  Den halve er fordi Svend Erik Hedevang i aften kører sammen med Hans-Jørn, fra Kjellerup & Omegns Motorklub.

Der er kaffe m.m. her ved start og Leo Rasmussen med flere, har gjort noget ud af at gøre det hyggeligt her. Som vanligt starter vi ud kl. 19. Ruten er lagt i Galten, i første omgang og her smider de fleste deres første skilt, os inklusive. En genial detalje. Godt tænkt. Det er forbi kørsel af - ”N for Klank”. Man holder ved den røde indsatte pil. Prøv at gøre det. (lidt hjælp – mod øst er korteste) Løsning kommer anden steds.

Det er en god tur og med fine veje. Desværre også med lidt landeveje med meget trafik. Uheldigvis overser en uopmærksom, hurtig bilist, en deltager. UF. UF. Det er en meget træls oplevelse. (læs evt. på fjæsen under ”Bilorientering”) Begge er hjemme igen (torsdag).

Ved mål disker løbets sponsor op med de lækreste boller, (og der er mange) samt en øl eller vand, efter dagens udfordringer.  Og ja naturligvis kaffe. Snakker går godt og der er tilfredshed med løbet.

Og igen er det fint for IMK. Dog meget træls med Hans-Jørn & Svend Erik. ØV.

Kl. M. - Nr. 1. Harald & Jan Søndergaard.  Hans-Jørn & Svend Erik. Udgået.
Kl. B. - Nr. 3. Bente & Brian Nielsen.
Kl. C. - Nr. 1. Troels & Niels Peder Rolighed. - Nr. 2. Andreas & Jens-Jørgen Lyngaa.

Nu er der læææænge til næste løb. Det er den 28 okt. Så vi må hygge os med andre sysler indtil da.

Med sportslig hilsen Team Old Time. – Troels.

Ps. Og god bedring til Hans-Jørn & Svend Erik.

Pss. – Kortudklip. Tilkøres fra vest og ned i de to lommer.