Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

O-Løb DM Afslutning04-11-2023

Ejstrupholm Løbet

DM6 og JFM5 Var lagt i hænderne på Kjellerup og Omegns Motorklub. Med start og mål i Ejstrupholm Hallen, var der lagt op til et O-løb i et område hvor der sjældent afvikles løb. Det var oven i købet lykkedes løbsledelsen at få tilladelse til mange veje i Palsgård Skov – med den fornuftige klausul, at max. hastigheden på skovvejene var 40 km/t

Fra start var der en transportetape direkte til skoven med fedtede, men gode skovveje. Herefter var ruten præget af meget ”land” og næsten ingen ”bykørsel” – Dejligt. Løbet var opdelt i 2 rutebøger med en indlagt lille kaffepause tilbage i Ejstrupholm Hallen, inden sidste del sydvest for Ejstrupholm.

Med første start kl. 13 kunne alle 36 deltagere nå i mål inden det blev mørkt. Her var Ejstrupholm Hallen klar med dansk bøf med bløde løg og masser af rødbeder – Alt imens løbsledelsen var i fuld gang med beregningen og dommeren (Jens Jørgen Lyngaa-IMK) var ude på ruten for at checke op på en enkelt protest i M-Klassen.

I C-Klassen var der 60 km løb, men det føltes ikke så langt fordi sværhedsgraden var lige tilpas – tilmed med et fornuftigt valg af vejkvalitet – Det bedste O-løb vi har kørt i år. Der var da også god stemning og tilfredshed at spore blandt deltagerne. Alle klasser blev vundet med under 80 strafp. Så jeg vil antage at sværhedsgraden var tilpas i alle klasser.

IMK stillede op med lidt blandede mandskaber og resultatet var langtfra det flotte fra sidste Lørdag, bortset lige fra Jan der scorede en førsteplads i M-Klassen sammen med Erik Rasmussen (Frederiksund) Troels og undertegnede kørte egentlig pænt fremad og havde en tripmål-fejl og en overset radering som eneste fejl. Vi troede da også at vi havde vundet C-Klassen – lige indtil outsider-holdet Niels Aage / Henning fra BOAS kom i mål og kunne præsentere nul fejl – de havde godt nok brugt 64 minutter af respittiden, men havde 11 strafp. mindre end os – Flot kørt – Hvordan gik det lige til, spurgte jeg Henning.: ”Jeg er blot vendt tilbage til fordums storhed” kom det tørt og med et skævt smil. De har hele året ”rodet rundt” i bunden af resultatlisten i C-Klassen – Men altså ikke denne gang, hvor de med en sejr sørgede for at spændingen om den endelige stilling i JFM (C-Klassen) er bevaret helt frem til sidste afd. d. 18. November. Hvor både Jesper & Svend Erik - Bente & Brian - Troels & Niels Peder har gode muligheder for en top 3 placering i hhv. klasse M – B – C. OG på trods af dette løbs halvdårlige resultat, ligger IMK nr. 2  i Holdkonkurrencen i JFM – kun 2 point efter Kjellerup.

Løbet var afslutning på DM – og medaljer blev uddelt. Desværre ingen til IMK – heller ikke til Troels og jeg, selvom vi blev nr. 2 – men vi har ikke kørt de krævede 4 DM-Løb.