Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

9. ADAC Drostei Classic12-07-2014

Lørdag kørte vi meget tidligt hjemmefra og godt 300 km senere ankommer vi til Hotel Krügers Gasthof, Pinnenberg, hvorfra starten, til det 9. ADAC Drostei Classic, gik. 180 km Tysk orienteringsløb for klassiske biler. Kun på gode veje. Der var gratis start for danske biler, og det var der 3 danske hold der benyttede sig af. Birgit og Erik, Troels og Inge og Karin og Niels Peder. Vi deltog også i holdmesterskabs konkurrencen i Dansk Tysk Historic Team. Vi blev nr. 3 og belønnet med en Pokal til ”klubskabet” i Sunds. Birgit og Erik havde valgt at køre derned fredag, men p.g.a. arbejde, var det ikke en mulighed for os.

I Tyskland er det løbsleden i det enkelte løb, der fastsætter reglerne, for arrangementet. I praksis er det dog nogenlunde ens, med enkelte undtagelser. Fælles er dog, at Regularity Rallies, for klassiske biler, foregår på gode veje med asfalt eller Beton – ”spurbanen” = avanceret markvej, med to baner beton/asfalt, og så græs/grus i midten. Løbene er med fornuftige hastigheder typisk 30 – 36 km/t. 180 km Tysk orienteringsløb med 2 indlagte "sekundetaper" - egentlig ikke svært, men men måske lige 50-60 km for langt, efter min mening. Men det var sjovt, og rutebogen var godt og tydeligt opbygget med kortudsnit i målestok forhold 1:25000

Der er selvfølgelig nogle regler at lære . det er ikke tilladt med modkørsel på ruten, Ruten må ikke krydses, amerikansk sving er dog tilladt. der må kun benyttes dobbeltstregede veje etc. - men alt er beskrevet i slutinstruktionen. Det er muligt at se et udsnit af rutebogen, og tilhørende video, optaget af en tysk deltager HER  ellers stiller Team Old Time, gerne yderligere info / kopi af rutebog m.v. tilrådighed - send blot en MAIL.

Resultat : 
Barbara og Hans-Ulrich BMW 2002 ti       nr. 4 i klasse T3  ( 11 deltagere )
Karin og Niels Peder VW Golf C               nr. 9 i klasse T4  ( 18 deltagere )
Troels og Inge Opel Kadett Gte               nr. 10 i klasse T4
Birgit og Erik Fiat 124 Spider                  nr. 12 i klasse T4

Alle resultater - klik

Bamse – vores Mascot, er naturligvis med på hele turen, og frembringer smil, hvor vi kommer frem. Han er ligeså klassisk historisk som Golf1. Bamse er ”født” i 1980 og beskrev en helt ny måde at lave børneudsendelser på. Selv i dag kender alle børn Bamse og Kylling. Og på det Kongelige Teater, har Bamse haft sin egen forestilling.  Så da vi manglede en Mascot til Golfen fra 1979, var Bamse og Kylling oplagt.

Med Venlig Hilsen

Niels Peder