Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Coppa d'Europa inden længe13-02-2015

                                                                  

Fra d. 19. til d. 22. marts, skal Niels Peder og jeg deltage i et af årets sværeste Historiske Regularity løb i Europa. Nemlig løbet - Coppa d’Europa. Vi har længe forberet os på turen. Tilmeldingen skal meget gerne ske senest i oktober, fordi der her, som i så mange andre store europæiske løb, er stigende anmeldelses gebyr, frem til sidste anmeldelses frist. Typisk stiger det med 100,- € per termin. Og når der regnes i Euro, kan det godt svare sig at være lidt på forkant med tilmeldingen.


Karin & Niels Peder anskaffede sig sidste sommer en Golf II GTI 16V. En rigtig fin bil, der ikke havde kørt andet en godt 70.000 km. Så efter at bilen var blevet set grundigt efter hos Nøvling Auto, fik de numre på den. Ditte & N.P. har så deltaget i et enkelt løb med den, i efteråret.


Det er anden gang at vi skal prøve kræfter med Coppa d’Europa. Første gang var i 2011, da deltog vi i vores Opel Kadett GT/E. Der var N.P. andenkører. Denne gang skal jeg over på andenkører pladsen. Det bliver spændende og det glæder jeg mig meget til. Derfor tog vi også lige en prøvetur lørdag d. 7. februar. Vi deltog i løbet ”Winter Trail DK” med start i Kolding og mål i Rødding. Et lille ”for sjov” løb på 150 km. Der var deltagelse af 19 hold heraf 3 Tyske. Det var fint med denne lille ”prøvetur”. Der var et par ting der skulle ændres på, både for mandskabet og bilen.


Nu har Bilen så igen været en tur forbi Nøvling Auto. Der er blevet sat rigtig gode vinterdæk på bilen og ændret et par ting. Bl.a. er passagerer sædet blevet sænket lidt. Diverse udstyr har Niels Peder fået monteret, så nu er vi snart klar. Nu må vi bare vente på, at det bliver onsdag d. 18 marts. Der sætter vi kursen mod Maastricht i Holland.  En strækning på ca. 850 km. Onsdag aften er der kontrol af bil og papirer. Der er også køremøde, inden det bliver sengetid. De næste 3 dage står den så på godt 500 km løb hver dag, inden vi sikkert godt brugte, når frem til mål i Trier i Tyskland, lørdag aften. På turen har vi så besøgt Belgien, Luxembourg og Frankrig. Søndag, efter fæller morgenmad, er det så slut og vi kan returnere til Danmark. Her den 13-2, er der tilmeldt 71 hold, fra 9 nationer. Vi er indtil videre 3 danske hold, men rygterne siger, at nok bliver 4. Vi glæder os til turen, som små skoledrenge, der skal have slik. :-)


Med Sportslig Hilsen, Team Old Time. – Troels.