Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Weekend i Schleswig-Holstein. Del-I30-05-2015

Weekend I Schleswig-Holstein. Del – I.


 

Det er fredag d. 29. maj i det herrens år 2015. Inge og jeg skal for første gang i år ud og lufte vores Opel. Vi glæder os. Vi mødes med Karin & Niels P og vi kæmper os, i en syndflod af vand, de 260 km. til vores overnatning i Nortorf, lidt nord vest for Neumünster. Uf en fæl tur. Motorvej og styrtregn, er en rigtig dårlig cocktail.  Vores Gasthaus er rigtig fint og både maden og den mørke øl, får top karakter

 

Vores fine Overnatning

 

Lørdag d. 30. maj.  Slidsom opgave.

7. ADAC Klingberg Classic 2015.

 

I dag skal vi på “herretur” og indkassere helt sikker mange straf point. Løbet er i den tekniske ende af den tyske løbsskala, og det ses helt tydeligt af startlisten. Der er ”kun” 40 tilmeldte hold.  Og her er der ingen ”pylleører” imellem. Aha, måske lige en enkelt, men det må vi jo leve med. Dansk Tysk Historic Team, stiller med 3 mandskaber, men vi kan ikke deltage i Holdkonkurrencen i dag, da vi fra DK starter i kl. Sportlich og vores tyske hold, stiller op i Touristisch. Løbet er, i denne klasse tællende til en turnering.

 

Fra 7 til 9 er der morgenmad, diverse ting bliver kontrolleret og rutebogen udleveret. Tak for nogle opgaver. Vi søger hjælp til flere af dem hos de ”gode” tyskere, og får forklaret, hvordan vi skal gribe sagerne an. En enkelt opgaver forstår vi slet ikke. Her får vi den heldigvis ”serveret på et sølvfad” af en konkurrent. Han gennemgår den ganske enkelt fra ende til anden og vi får den tegnet ind. Se det er en god sportsmand. Disse opgaver er næste ”rebusagtige” og meget tekniske i udførelsen.

                                                                                                                                                               Golf I klar til Kamp.

Kl. 9.30 er det så alvor. Første del er på 99 km og består af 3 sekund etaper med 4 målepunkter (fotoceller) på hver, og hele 6 orienteringsopgaver. Opgaverne er ”forbundet” med rute på tulipaner. Sekundetaperne har vi styr på, og den første Ori løser vi fint. Ori 2 kør også bare, med desværre er løsningen forkert. Ori 3 & 4 slipper vi også rigtig fra og nu venter der 15 min pause med kaffe og hjemmebag. Det er på en gammel Herregård og i år 1793, blev den overtaget af en dansk Herremand, hvis navn jeg desværre har glemt. Men han var også flyttet igen.  Her erfarer vi desværre, at Karin & N.P. har tekniske problemer. Vi ringer, og får at vide, at de er i gang med at få afhjulpet fejlen. Noget ved et hjul. De håber at kunne være med igen fra middagspausen. Det er da rigtig træls. Vi håber de løser problemet.  
De to sidste ori etaper inden middag løser vi igen helt forkert. Øv Øv. Heldigvis har de en regel om, at en fejl højest kan udløse to straf skilte. Det er heldigt for os, da vi jo ellers ville havde fået rigtig mange manglende eller skæve skilte. Hertil kommer at et skilt ”kun” koster 3 point. Vi når frem til middagspausen på et stort Camping & Fritidscenter, lidt nord for Hamburg. Fint sted og dejlig mad. Her bliver vi så heldigvis modtaget af Karin & N.P. De er igen ”Fit for Fight”. Det var såmænd bare hjulene, der var ved at falde af.

             Hård pumpet Toyota MR 2.

Vejret har været noget blandet hele formiddagen, men nu er der pæne huller i skyerne, men koldt. Uf. Efter en times afslapning er vi klar. Sidste del er ”kun” på 58 km. og med 1 sekund- og 5 ori. etaper. Vi løser de første 4 rigtigt, men bummer totalt den sidste. Øv. Men det opdager vi først ved mål. Ude i ”marken” kørte vi jo bare forkert rundt. Nu er det så tid til at få en forklaring på hele miseren. Heldigvis er de ”gode” tyskere villige til at ”prøve” at forklare os, hvordan den kære ”løbsleder” havde tænkt sig opgaverne løst. Og de er ikke alle lige overbevisende, mener vi.


Der viser sig desværre at løbsledelsen har haft store problemer med deres Radiostyrede udstyr til tidtagning. Det bevirker at kun 3 af deres tider kunne bruges. Rigtig træls. På orienteringsdelen, bliver vi ”kun” straffet for 15 manglende rute kontroller. Bedste hold i Sportlich mangler ”kun” et skilt. Se der er vist plads til forbedring, ikke.


Vores resultater bliver i Touristisch.  Barbara & Hans-Ulrich. 1 i klassen & 5 Generelt i Touristisch. 

I klasse Sportlich, bliver vi nr. 2 i klassen og 6 generelt i Sportlich. Karin og N.P. jo desværre sidst. Så der var andre end os der ikke kunne løse opgaverne.

Dagen er slut og vi drager tilbage til vores opholdssted. Nu må vi samle energi til morgendagens opgaver.

Her kan I (på tysk) se & læse om start nr. 16. Olaf Steenbock / Peter Reidel oplevelser til ”7.ADAC Klingberg Classic 2015. Til slut i teksten er der en Video fra løbet.

http://ost-blog.passat32.de/2015/06/01/7-adac-klingberg-klassik-in-itzstedt-rueckblick/

 


Fortsættes. . .