Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Travl & Dejlig Weekend. Del 3.07-06-2015

Hjælper til E-Mobil Rallye.


Efter en god nats søvn og dejligt morgenbord, er vi igen klar til at drage ud og hjælpe. Vi skal være i Sønderborg kl. 9.30.
I dag skal vi hjælpe ved afviklingen af det ”5 Nord-Europäische E-Mobil Rallye”, med start og mål i Flensborg. Løbet er for elbiler og er i år et 2 dages løb. I går blev det kørt i det nordlige Schleswig-Holstein og i dag skal der køres i det sydlige Sønderjylland. Der er 30 tilmeldte hold i diverse bilmærker. Der er Renault – Tesla – Mitsubishi – Nissan – VW – Mercedes Benz – Peugeot og Smart.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZK-7 ved Sønderborg Slot. Foto-Buck                               En Renault på arbejde på en WP.  Foto-Buck.

 

El-Rally, køres som en mellemting mellem ”Historisk” og ”Manøvre / Special prøver. Dagens etape er på 172 kilometer og med 6 WP (eller på dansk SS). Restarten er fra Südermarkt i Flensborg kl. 9. og vi skal være ZK-7 (tidskontrol) ved Hotel Comwell i Sønderborg, kl. 10.21. Hotellet ligger ca. 150 m. øst for det gamle Sønderborg Slot. Så det er en fin kulisse. Solen skinner og lydmanden / Speakeren, er kommet først. Vi får en lille snak, inden vi går i gang med at få ”Tidskontrollen” bygget op. Der er 30 minutters pause her hos os, til de hold der når frem til tiden.  Og det er det bestemt ikke alle, der gør.


Nu skal deltagerne en tur rundt på Als, og vi pakker ned her og flytter os de ca. 3 km. mod nord til Sønderborg Kraftvarmeværk. Her skal der være ”oplade” pause. Vi skal være ZK-8, pause ind og ZK-9, pause ud. Denne gang kommer vi før vores ”lydmand”. Kontrollen åbner kl. 12.31, men start nr. 22 er her allerede før tolv. Jeg får en snak med dem, og det viser sig, at de totalt har overset en stor ”sløjfe” på østsiden af Als. (2/3 dele af ruten på øen) men det er for sent at ændre på nu. Så de kan få æren af at ”tanke” som første bil. Der er et hold bestående af 3 elektrikere, der har haft rigtig travlt med at rigget ladepladser til. Vi finder en go plads i solen, og efter opsætning (af ZK-8) er det tid til kaffe og lidt frokost, inden deltagerne ankommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

               Der ”Tankes” ved Sønderborg Kraftvarmeværk.                                                                                        Tesla Roadster Begge Foto – Peter Rathje.

Det undrer os, at der ikke er nogen danskere der ”tør” deltage i denne form for ”motorløw”. Sidste år var det dog to danske hold med. Det ene hold udgik efter et lille uheld på en WP, på Haderslev Kasserne, men det andet danske hold gennemførte på en 24 plads. Så her er rigtig plads til dansk forbedring. 80 % af deltagerne er i sponsorerede biler. Så der er nu, i skal begynde at forberede deltagelsen næste år. Det er den 4. og 5. juni 2016.


Kl. 15.01. starter deltagerne så ud igen. Efter 100 m skal de ind på køreteknisk anlæg og kører WP-11. Vi kan følge med fra vores plads, selv om det kniber at få tid, indtil alle har forladt os. Men der bliver gået til stålet. Nu er de jo også igen fuldt opladet. Vi får vores ting pakket ned igen og afleveret til lukkevognen. Nu er der så kun tilbage at finde ruten tilbage til Skibbild.


Vi har haft en rigtig god weekend og truffet rigtig mange glade mennesker. Byttet historier og drillet hinanden, i et dejligt mix af hygge og arbejde. Der er plads til flere, der har lyst til at være med og ”hjælpe”.


Med sportslig hilsen, Team Old Time. – Inge & Troels.

 

Også tilskuerne var Stadsmæssig kørende.

Læs også  -  artiklen på ZEROnyt

http://www.projectzero.dk/da-DK/Artikler/2015/Juni/T%c3%b8rstige-elbiler.aspx