Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Efterårsaftner.20-10-2015

En fornøjelig oplevelse.


Team Old Time, har været ude og prøve nye udfordringer. Det nye, er nu mest gået ud over Ditte, da både Niels Peder & jeg er gamle i gårde, også selv om det er længe siden.

Mandag d. 5. Okt. havde Henning Larsen & Niels Aage Jensen fra Bjerringbro og Omegns Auto Sport, inviteret til et lille orienteringsløb, med start og mål på Pårup Kro. Det skulle vi da prøve. Niels Peder mente, at Ditte skulle prøve den form for ”Motorløw”, og jeg havde lokket Brian Nielsen ud af sin lune hule.  Begge hold var tilmeldt i klasse C. Der var tilmeldt 13 hold, heraf 6 i kl. C.


Turen var på ca. 35 km. Første starten var kl. 19. og der var en fin stemning. Turen gik først til Christianshede, hvor der blev kørt flittigt af listige stier, og derefter til Bording og Bording Kirkeby, hvor desserten var turen hos ”Vibo Maskiner”. Vej-kvaliteten var rigtig fin, og vi kunne uden problemer køre turen i vores ”normal” bil. Sværhedsgraden i kl. C. var faktisk også OK, dog var der lige rigeligt med ”tekst opgaver”. Der kunne godt have været lidt flere ”kør-1-2-3” opgaver, efter vores mening. Det er hårdt arbejde for observatøren, hele tiden at skulle håndtere tekstopgaver.


Nå, men vi slap da igennem. Brian kunne lide lugten af ”savsmuld” og fandt straks rytmen, så vi ”kun” missede en rutekontrol. Rigtig fint arbejde. Vi kørte i min ”Normal” bil, uden andet måleudstyr end bilens 100 meter tæller. Så det behøves ikke være en ”fuldblods” O-bil i klasse C. Det blev til en toer i klassen. Ditte var rigtig kommet på arbejde. Men hun gav ikke op og kæmpede sig igennem hele turen. Ved mål, manglede de 3 rutekontroller og havde to fejl. Det må siges at være rigtig fint for en ”nybegynder” ud i O-sportens svære kunst.


Endelig var der kaffe og ”madder” på Pårup Kro. Snakken gik livligt må man sige. Helt igennem en hyggelig tur.

 

Mandag d. 19. Okt. var det så Kjellerup og Omegns Motorklub, der var værter ved et lille aften løb. Det var lagt i trygge hænder, hos Harry Hansen og Anders Fisker. Start og mål var her Rødkærsbro Hallen, og igen var første start kl. 19. Til dette arrangement havde jeg fået Niels Peder med i den ”varme” stol.


Løbet var ca. 36 km. og der var tilmeldt 16 hold, heraf 5 i C. klassen. Turen startede med en lille tur i industrien i Rødkærsbro, inden det gik ud på landet. Vi kørte nord vest på, retning Almind, lidt øst for hovedvej 13 og så ned over Demstrup og retur til Rødkærsbro.


Det er den her, med de gamle Cirkus heste o.s.v. Vi havde fra starten ro i bilen og tog det stille og roligt. Vejkvaliteten var super og det var opgaverne faktisk også. Der var lige et enkelt eller to kortudklip, man kunne havde ønsket sig lidt mere tydelige, men det gik. De resterende, var rigtig fine og vægten mellem 1-2-3 og tekst opgaver var fint ramt. Der var nogle sjove opgaver omkring gårde, (1.5.000) og en lille fin detalje til slut ved Hallen. Her skulle vi ”ikke” have rutekontrollen i indkørslen, men lige om bag hækken og så ind på P-pladsen. :-)


Nu var det så kaffetid og regnskabets time. Vi manglede den næstsidste rutekontrol. Det var en ankomst retning vi havde overset, ellers var turen rigtig. Så det var vel ikke så ringe endda. Det blev til en toer i klasse C.
Efter en hyggesnak, var det tid at drage hjemad. Alt i alt en rigtig fin aften.

Hvis det er sådan, man inden for O-sporten, vil lave løb fremover, ja så tror jeg der er en mulighed for at tiltrække et par nye deltagere. Det der er rigtig vigtigt, set med mine øjne er – 1. En ordentlig vejkvalitet, så vi med ”normale” biler ikke får dem ødelagt. – 2. En fornuftig opgavedeling, så det både er sjovt for kører og observatør. Som disse to løb, og især det sidste, var ”strikket” sammen, kan jeg kun anbefale de af jer, der engang imellem tænker, ”det kunne nu være sjovt at prøve”, at tage jeres ”normal” bil og prøve at tage med en mandag aften. Ja i må desværre lige vente til 2016, inden det igen går løs.
Nå, men det var lige et kort referat, fra Team Old Time, med assistance fra Brian, fra et par sjove aftener, her i efteråret.

Med sportslig hilsen Team Old Time. – Troels.