Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Endnu engang Tyskland.24-07-2015

Fredag d. 24. juli kører Team Old Time mod syd. Vores base, er denne gang i byen Bad Oldesloe. Sådan nogen lunde midtvejs mellem Lübeck & Hamburg.

Stemningsfyldt Foto-sekvens fra begge løb kan ses her smiley  ( Klik på smileyen )

 

Lørdag, skal vi deltage i det ”5. Int. VFM Heide-Histo”. Der er 100 tilmeldte hold og ældste bil er en Volvo fra 1956. Rally-centrum er ”Hotel Camp Reinsehlen”, på et af de gamle amerikanske øvelses områder, på den store Lüneburger-Heide. Det er lige uden for byen ”Schneverdingen”, som ligger cirka 60 km. syd for Hamburg.

 

 

 

 

 

 

                

   

 

     

           Fårene på heden med deres hyrde og hans hunde.                                                                                     Hans-Ulrich & Barbara i deres BMW 2002 Ti.

Starten er kl. 10 for første vogn. Der er start direkte fra Hotellet. Der bliver lagt hårdt ud med en sekundetape på 4.430 m. med 5 målepunkter. Og heraf to inden for 40 meter. Det koster. Af sted går det, af de gamle veje på heden. På turen er der 4 sekund- og 4 ori-etaper.  Ruten bringer os gennem heden og til middagspausen i Munster. Her har det frivillige Brandkorps sørget for maden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Byens Heide Dronning og Prins.                                                         Så er der en times velfortjent pause. Der er trængsel ved ZK.

Efter pause, går turen via Soltau, tilbage til Schneverdingen. Kaffepausen er i ”Heidegarten”. Så mangler der kun 1 sekund etape og det er den vi startede med. Den er bare ændret så vi slutter i ”mål”. Vi har med vilje ikke tilmeldt os Holdkonkurrencen, da prisen er sat op. Resultat. Et hold tilmeldt.


Ori opgaverne var tekniske, men sjove, men vi var slet ikke skarpe til at køre sekund etaper og det kunne ses på vores tider. Inge og jeg havde hele 4, der var over 1,0. Der var 35 målepunkter, og vi indkasserede 9,9 sekund, plus 2 skilte. Ikke vores dag. Af de sjove opgaver kan nævnes en, hvor vi havde et kortudsnit i næsten A-4 størrelse. I opgaveteksten stod der, at vi skulle kører ”über” (over) jernbanen 5 gange og så starte på pilene. Der var så fire mulige ruter. Den første gav 4 gange über og en gang Unter. Så var der en anden mulighed. Den gav 6 gange über og 1 gang unter. Endelig var der så de to med 5 gange über, hvoraf den ene var lidt kortere end den anden. Sjov opgave, syntes vi, men mange kørte fejl på den. Især var ”4 over & 1 under”, populær, men fejl. Alt i alt et spændende løb, vi sikker ikke har kørt for sidste gang.


Dagens resultat for Dansk Tysk Historic Team bliver.
Kl. 6. Hans-Ulrich & Barbara.          Nr.  2 i kl. & Nr.  2 Gen.
Kl. 7. Troels & Inge.                      Nr.  6 i kl. & Nr. 10 Gen.
Kl. 7. Karin & Niels P.                    Nr. 12 i kl. & Nr. 18 Gen.


Flot af vores tyske team kammerater. Vi vender hjem til ”Basen”.
------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Søndag skal vi deltage i det ”29. Int Oldtimer Rallye”. I byen Hanerau-Hademarschen. Den ligger syd vest for Rendsburg, så det er på vejen hjemad.  Der er tilmeldt 94 hold, og ruten er på ca. 100 km. Denne løbsform består kun af sekund etaper og ingen ori, som i går.

 

Her har vi ”Dansk Tysk Historic Team”, noget at leve op til. Vi har deltaget i løbet 3 gange, med vores ”Team” og vundet ”Holdkonkurrencen” alle tre gange. Men sidste år fik vi kamp til stregen af vores evige konkurrenter ”Knatter-Team”. Vi endte med samme sekundtal, nemlig 3,32 sekund. Dette er aldrig sker før, så klubben valgte at udgive 2 førstepladser. Så de har lovet at slå os i år. Nu får vi jo se. Men med dagen i går i baghovedet er det bestemt muligt. Hertil skal Maren Menke ud at køre med ny andenkører, da Hans-Peter stiller op med sin gamle NSU motorcykel fra 1935.  


Ved førermødet, bliver der oplyst, at der IKKE er opgivet sekund tider ved fotocellerne, som normalt. Så der kommer gang i lommeregnerne. Men hov, hvordan skal man regne det ud, når hastighederne ikke er opgivet ? Den gode løbsleder, kan roligt oplyse, at ”den” får vi ved starten på hver sekund etape. Og der er hemmeligt fotoceller. Lige noget der passer os fra lille Danmark.
Første start er kl. 10. Alle de 3 sekund etaper, er på første halvdel og de skal køres med 25 – 28 – 30 km/t finder vi ud af, efter hånden som vi kommer frem. Middagspausen er hos Ford forhandleren, i byen Hohenwestedt. Her er der tysk kartoffelsalat med ”Wurst”. Ikke ringe. Vi sammenligner kontrol strimmel. Det ser OK ud.


Så nu er det bare med at holde tungen lige i munder, på turen til mål, oppe ved "Der Nord Ost See Kanal, i landsbyen Oldenbüttel. Det kan god lade sig gøre at misse en kontrol på disse tulipaner. Der er fin modtagelse i Oldenbüttel, og så er det med at komme ind til det ”store kage bord”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 Ved mål modtages vi af søde piger i nationaldragter.                                                                     Der var masser af lækker kager ved mål.

Nu venter vi med på resultaterne. Som ser sådan ud. . . .
Kl.   3. Hans-Peter                           nr. 6    gen. nr. 55.
Kl. 11. Hans-Ulrich / Barbara            nr. 2.    gen. nr.  8.
Kl. 11. Maren / Gerd                        nr. 5.    gen. nr. 20.
Kl. 12. Troels / Inge                        nr. 2.    gen. nr.  4.
Kl. 12. Karin / Niels P.                     nr. 3.     gen. nr.  6.


Hvad mon det kan give til i ”Holdkonkurrencen”. Det er sådan at tiderne fra de 3 bedste hold lægges sammen. Der kan vi stille med 8,80 sekunder. Det er rigtig meget og vi er overbeviste om at vi er et pænt stykke nede på stigen. Der er 8 hold tilmeldt.


Men der bliver vild jubel i vores lejer da resultatet offentlig gøres.

Der er pænt med luft ned til vores rivaler fra ”Knatter-Team”. Altså har vi vundet 4 gange af 4 mulige. FEDT. Her under er så BEVISET.  :-)  Det bliver en god tur hjem.

                                     


Det var alt for denne gang.
Med sportslig hilsen fra hele ”Dansk Tysk Historic Team”. – Inge & Troels.

                      

                                      

Det vindende hold med pokaler, blomster og ikke mindst Hold-plaketten.