Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Julehilsen 201624-12-2016

 

 

 

Ja så er året 2016 snart forbi, og vi kan kikke tilbage på en (for Inge & mig) helt fantastisk sæson. Først var det invitationen til at deltage i det ”6. Int. Nordeuropæiske E-Mobil Rally” i Kiel og så da ikke mindst præmien herfra, - vores tur til Hunan i Kina, for at deltage, i det første Kinesiske International E-Mobil Rally, nogen sinde. Det var en oplevelse for livet.

Med ”Team Old Time”, har vi ikke kørt så meget i år, i Danmark. Men dog er det blevet til en 2 pl. i Expert klassen, i årets første afdeling i Randers og i Sports klassen, blev det til en rigtig fin 1 pl. i næst sidste afdeling i Lemvig, for Niels P. & Ditte.    

Med ”Dansk Tysk Historic Team”, har vi kørt 6 løb i år. Vi har holdt fanen højt i ”Holdkonkurrencen” og vi vandt, for 4 gang i træk, ”Wiking Historic” og for 5 år i træk det ” Int. Oldtimer Rallye” i Hanerau-Hademarschen. Hertil kommer nok 1 førsteplads og 2 andenpladser og endelig en enkelt 4 plads. Jow de tyske ”klubhold” kan være glade for at vi ikke kan deltage i ”Mesterskabet for Hold”. Det er udskrevet ”kun” for Klubhold.

Ellers lykkedes det for Niels P. & jeg, at vinde generelt i løbet ”Nacht der langen Messer”. En ”ny satsning” (en blanding af tysk orientering & dansk historisk) fra klubber ”Verein für Motorsport”, der med løbet kunne fejre sit 25 års jubilæum. Det var FEDT.

Men det vigtigste er dog, at vi igen har haft nogle rigtig gode, sjove og hyggelige ture, sammen med mange dejlige mennesker og konkurrenter.

Vi ønsker jer alle en Glædelig Jul & et Godt Nytår. Vi siger mange tak for at i trofast læser om vores oplevelser. Vi håber vi kan lave noget i finder spændende at læse. Kom nu godt og hel ind i det nye år.

En enkelt opgave har vi, i Team Old Time, endnu tilbage i det gamle år. Det traditionsrige ”Nytårsløb” i Randers.

Med sportslig hilsen fra hele ”Team Old Time”.  -  Troels.

Ps. Lige igen et lille digt.

”Her sidder jeg og frydes
Over alt det der kan nydes                                               
Og priser mig lykkelig indeni
Og håber at livet står mine nære bi

Og ønsker mig i julegave
At verden var en fantastisk have
Hvor mennesker lever i fordragelighed
Med lige muligheder og verdensfred”

GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR.