Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Så Gjorde vi det igen. 13-08-2016

Så gjorde vi det igen ! ! !

Gjorde hvad, spørger i naturligvis ? – ja vi dummede os bare igen en gang og smed en suveræn generel sejr væk. Uf. Der er plads til forbedringer. :-)  Det hænger sådan sammen. . . . . .

Lørdag d. 13. aug. deltager Inge & jeg i det ”8. ADAC-Klingberg-Classic”. Der er start og mål i byen Itzstedt, beliggende ved Bundesstrasse 432. Hamburg – Bad Segeberg.  Der er mødetid fra kl. 7.00. og efter diverse ”Abnahmen” (kontrol af bil og papirer) er det tid til morgenkaffen. Motor klubben ”Südfeld”, var desværre uheldig med løbet sidste år. Der gik ”Ged” i deres tidtagning, og det kan desværre aflæses på dette års tilmelding. Der er ”kun” tilmeldt 28 hold.

Vi fra Dansk Tysk Historic Team, stiller med ”kun” tre hold. Så der er ikke plads til fejl i dag. Heller ikke selv om vi ”kun” har en modstander. Det er ”Die Sportlichen” og de er gode. Inge og jeg har indtil nu kun brugt 1 stopur, hvad til E-Mobil Rallyet viste sig at blive dyrt, da vores ur ikke startede på en opgave. Og det var så det. Nu vil vi prøve med to stopure, så vi har et ”back op ur”. Vi starter / stopper så et hver.

             

Kl. 9.30 gå det så løs. Vi starter kl. 9.52. Turen går nordpå og øst om Bad Segeberg, og op til middagspause, ved Glasau-Sarau. Hele ruten er på kort i 1:50.000, som vi kender det herhjemme. Og med udsnit i 1:25.000. Der er et par gode finter på vejen herop. Vores fornemmelse på de tre første sekundetaper, er rigtig gode synes vi. Og ved sammenligning af ”strimler”, ser det også ud til at vi har fået det hele med hertil. Der er nu en times pause. Og maden er helt bestemt godkendt. Og vi er klar igen. Men ikke helt vil det vise sig. :-)

 

Efter bare 300 m i vestlig retning, når vi frem til et gammelt gods. Her starter dagens sidste sekundetape. Da klubben jo havde ur problemer sidste år, startes alle sekundetaper med fotoceller. Det går rigtig godt frem til første fotocelle. Vi rammer den fint, mener vi. Det glæder vi os over og triller videre. Inge stopper sit ur og ja det gør jeg også med mit.


HOV ! Vi er jo slet ikke færdige med sekundetapen. For SØREN da. Sikke noget skidt. Hvad gør vi nu. Vi har ingen holdepunkt overhoved. Fuld gas, for at indhente ham, der er startet et minut før os. Vi henter han lige før han skal igennem fotocellen ved mål. Vi starter et stopur, da vi mener, han ”klipper” den. Så satser vi på at køre igennem et minut senere. Med der er stor risiko for fejlmargen, da vi jo ikke starter nøjagtig på minutter, men måske ”klipper” start fotocellen 1 sek. før eller måske 2 efter 00. Men det er vores eneste mulighed. Øv – Øv. Noget skidt. Det var det motorløw. Øv.   


Nu går det igen sydpå og tilbage til mål i Itzstedt. Igen er der et par muligheder, for at køre forkert. Vi finder dem, heldigvis. Vi når mål kl. 16.22.  Ruten er på ca. 175 km.  Og turen har været fin. Nu er det tid til en ”Kvaje bajer”. Min dog alkoholfri. Vi venter spændt på resultaterne. Og føj vores fejl var dyr. Vi bliver straffet for 3,14 sekund på de 8 fotoceller heraf er de 2,44 på den sidste. Føj. (Der var to målinger per sekund etape).

Resultaterne bliver sådan.


Hans-Ulrich / Barbara Blankenburg         2,05 sek.       1 i klasse 3           1 Generelt.
Michael Marx / Gert-Uwe Drescher           2,33 sek.       1 i klasse 4           2 Generelt.
Michael / Christian Thiess                      2,43 sek.       1 i klasse 5           3 Generelt.

----
Troels / Inge Nielsen                             3.14 sek.       5 i klasse 4           8 Generelt.
Hans-Jörn Stein / Hans-Jürgen Bauer       8,96 sek.     11 i klasse 4         20 Generelt.


I Mannschaft konkurrencen, får vi denne gang ”gedigne klø”. Vi kan jo heller ikke vinde hver gang vel ! :-)


1. Platz.      Die Sportlichen,                            8,77.

Andreas Kinder, Lutz Müller,                 3,54
Peter Weichert, Bernd Böing,             13,22
Michael Thieß, Christian Thies,           2,43
Timo Golchert,Janina Golchert,           2,80
Dieter Sienknecht, Gerd Danger         6,21

2. Platz.     Dansk Tysk Historic Team,        14,15.

Hans-Jörn Stein, Hans-Jürgen Bauer,                        8,96
Hans-Ulrich Blankenburg,Barbara Blankenburg,       2,05
Troels Nielsen, Inge Nielsen                                      3,14

Vi får dog lidt oprejsning, da der er en pokal, til det hold der har kørt den bedste sekundetape. Her har vi ”kun” 0,06 sekund på sekundetape nr. 2. Så vi får Pokalen. Løbslederen kan oplyse, at det næst bedste hold, også er os. Et lille plaster på såret. Vi fik skam også en ”Ehrenpreiz” for den ”lange” tur herned. Jow – Jow. Pokaler var der nok af alligevel.
Men det har været en dejlig dag, trods fejl og det sammen med hyggelige og glade mennesker. Vi vender frygteligt tilbage næste år. :-)


Med sportslig hilsen Team Old Time / Dansk Tysk Historic Team.  –  Inge & Troels.