Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

LMO-Løbet.16-04-2016

Så er det blevet forår.

  Efter en lang træls vinter, har vores lille Team endeligt fundet bilerne frem igen. Inge & jeg var ude og ”træne” i vores Toyota til ”Vinter Classic” i marts. Løbet var på 120 km med start og mål i Vejen.  Der var 31 hold ude at køre. Det kom der en 4 pl. ud af i Expert. Godt nok, uden præcis udstyr. Løbet ok, men dog i den helt gale retning, i forhold til Historiske løb. Så har Niels Peder & jeg kørt et par små aften O-løb. Så vi har forsøgt at holde formen. :-)


  Men nu er det alvor. Lørdag d. 16. april, er Randers Auto Sport (RAS) vært for første afdeling af årets FDM-DASU Classic. Niels Peder & Ditte, stiller op i kl. Sport, i Golf II GTI og vi i kl. Expert, i vores Opel. Der er mødetid i Læsten forsamlingshus fra kl. 8.30. Så det er bare med at komme ud af fjerene fra morgenen af. Dagens vejrudsigt lyder rigtig træls. Regn og atter regn. Men forventningen til dagens løb er stor i vores Team. Bare maden i RAS er turen værd. Og som en så rigtig siger, - ”en ting er sikkert i RAS, der er altid rigtig lækkert mad og nok af det”. Dertil kommer at ”drengene” gør sig umage for at lave en fin og fair tur. Der er tilmeldt hele 47 hold og turen er på ikke mindre end 218 km. Så det er en OK opbakning må vi sige.

  

 

 

 

 

 

 

 

    Dette kæmpes der op udover "Æren".                                                                                Alvorlig Andenkører samtale. :-)

   Efter et rigtig fint morgenbord går starten kl. 10. Turen går syd over til Fussingø, Ålum, Hjort, Hjermind, Mammen, Løvskal, Tindbæk og retur til Læsten. Det var så de første ca. 95 km. Der har været 21 hemmelige kontroller (HTK). Turen hertil er gået rimeligt for N.P. & Ditte. Desværre missede de turens første fine finte, og måtte indkassere en max tid, da de var på en lille udflugt. Det gjorde, at de var placeret på en 3 plads i klassen ved pausen. For os gik det fint, var vores fornemmelse. Inge havde helt styr på tingene og jeg på tiden. Dejlig ro i bilen. Ved pausen var vi generelt nummer 1. med 7 sek. tæt forfulgt af Thomas / Thomas. og Rene / Jan. begge med 10 sek. og fam. Friborg med 11 sek. Så der er ikke plads til fejl efter pausen. Men alt dette kender ingen af os heldigvis noget til på dette tidspunkt.  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi nyder en rigtig lækker frokost, inden vi gør klar til de sidste 123 km. Turen går nu nordpå over Hvidding, Lindum, Vammen, Klejtrup, Hvilsom, Sønder Onsild, Nørbæk og tilbage til Mål i Læsten. På denne sidste del er der ligeledes 21 HTK´er.  For N.P. & Ditte går turen faktisk fint, dog bliver de lidt forsinket af en deltager i Begynderklassen, som ikke lige er med på at lukke dem forbi. Det koster i alt 14 sek. straf for, for sent ankomst ved to hemmelige. Ellers har de kørt rigtig fint og slipper igennem anden del med 10 sek. straf, altså i alt 24 strafsekunder. På denne del har de ingen fejlkørsler. Det er godt gået af Ditte. Jow, hun er skam kommet rigtig godt efter det. Nu er det til gengæld os der klokker lidt i den. Vi smutter 500 m forbi en grusvej og inden vi er tilbage på sporet, er vi godt 1 min. bagefter. Føj. Vejen havde vi fundet, men vi havde fået ind i hovedet, at der ikke var grusveje i dette løb, så vi fortsatte af asfalten. Vi kommer 43 sek. for sent til næste HTK = en maxtid på 25 sek. men vi når dog den næste på 0. På turen samler vi yderlig 10 sek. sammen. Det er godkendt. Det er rigtig ærgerligt med de ”ekstra” 25 sek. øv – øv.  


  Nå nu er det tid til en kop kaffe og en snak. Og snakken går livligt, mens vi venter på vores velfortjente aftensmad, og da også resultaterne selvfølgelig.  Efter et lækkert måltid mad, er det blevet tid til at få resultaterne. Da Jørgen jo er løbsleder, ja så har Rene ”lånt” Jan Søndergård. Det viser sig at være en god kombination. De vinder klassen ”Monte Carlo” og ”motorløwet” med 21 strafsekunder.
  I klasse Sport bliver Niels Peder & Ditte nummer 4 med 87 straf sekunder og i klasse Expert bliver vi nummer to med 42 straf sekunder. Alt i alt et hæderligt resultat for vores lille Team. Så vi triller glade hjemad igen, her først på aftenen. Vores næste opgave er det Tyske ”Westküsten Historic”.

                                          1. pl. til Egon & Herluf. - 2. pl. til Troels & Inge. - 3. pl. til Torben & Bjarne.


Med Sportslig hilsen Team Old Time.  -  Troels.

Ps. Lige en lille sjov historie fra det virkelige liv. :-)

  Jeg fik mandag før løbet en mail, fra vores konkurrent / oldtimerven, Egon Brix på Fyn. Han var på den. Ingen havde tid til at køre en tur med ham. Det var vel ikke muligt, at vi kunne finde en ”Beifahre” til ham. Uf, for en opgave at få sådan en regnvåd mandag aften. Nu blev det jo nødvendig at tænke, uf. Jeg kunne kun komme på to. Men men, en mistede modet og den anden havde ikke tiden. Til gengæld kunne vi sammen finde frem til en tredje mulighed.  Den hed, Herluf Bjerg fra Lemvig. Her var der bid, og de to kumpaner fik en aftale i hus. Super.  Nå, men husk lige på et gammelt ordsprog. ”At der ikke er noget, der er så godt, at det ikke er skidt for noget andet”. Eller noget i den retning. Og det måtte vi sande lørdag sidst på dagen. De to ”kumpaner” løb nemlig med sejren i Expert Klassen. De har samlet sig 35 strafsekunder sammen.  Det er virkelig godt gået af de to drenge. Flot og stor ros til jer. Den sejr er jer vel undt og velfortjent. :-)  :-)  :-).

Pss. fotograf. Niels P. - Inge. - og hr. Åge K. Kirketerp.

Resultaterne kan ses her. . . http://osport.dk/Tillaegsregler/LMO_results_FDM-DASU-Classic_1-16.pdf

Video - P-Etape Hjorthede kan ses her...: https://youtu.be/AmkKIjuxFKQ