Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Frivillig Hjælper. – En oplevelse.29-06-2019

 

Frivillig Hjælper. – En oplevelse.

Lørdag d. 29. juni. Ditte, Inge & jeg skal, sammen med 25 andre af IMKs trofaste hjælpere, møde ved ”Skovgården” på Tranbjergvej, cirka 15. km. øst for Varde, her kl. 8.30. Ditte har samlet op i Vildbjerg, og hun skal hjælpe sammen med sin far, Niels Peder fra Sunds. Vi skal passe SS 3 & SS 8. (samme prøve) Det er dejligt sommervejr.

Som altid når IMK rykker ud, ja så starter vi med kaffe & rundstykker. Kl. 9 bliver opgaverne fordelt, og vi går alle i gang med at stille prøven op. Når man er færdig med sit eget, hjælper man lige der, hvor der er behov. Kl. 10.30 er vi alle tilbage ved ”Skovgården”. Der er nu tid til mere snak og byten historier. Bondemanden har tilbudt os plads i sit store kølerum, til vores drikkevarer og mad. Herligt når de lokale syntes godt om at vi er her.

Nu fordeles mad, vand, radioer og hvad vi eller skal bruge. Kl. 11.45 er vi alle på plads på vores poster, og efter at diverse sikkerheds biler m.m. har været igennem og sagt god for tingene, ja så er vi klar til ”Motorløw”.  Vi får lige stor ”Ros” for vores arbejde. Så nu er det bare med holde styr på den opgave man har fået og samtidig er der så Motorløw på 1 klasse. Nogle ting der er godt at have med sådan en dag, er en stol og en parasol. Den er til at skærme for solen, eller at give læ for regnen, alt efter vejrlig. I dag har vi brug for lidt skygge. Der er næsten ingen vind og skyfri himmel.

Efter en perfekt afvikling af SS 3, mødes vi alle igen oppe ved Start ved Skovgården. Nu er det så tid til kaffe og hjemmebagt kage. (af Henrik Iversen siges det) Hmm. Kan det nu passe ? Der bliver tanket op med væske og vi er her kl. 15. klar til at afvikle SS 8. Igen forløber det hele efter planen og da lukke vognen har været igennem, lyder der en Tak for flot afvikling. Nu rydder vi op efter os og tager afspærring ned. Igen hjælper vi lige hinanden.

Så mødes vi igen ved Skovgården. Nu er der gang i grillen og der er pølser og vand til alle og i rigelige mængder. Fam. Iversen er ”Grill Mestre” så der mangler ikke noget. Det er så slut på en oplevelsesrig dag, sammen med en flok rigtig hyggelige mennesker. Vi tager lige Ditte med tilbage til Vildbjerg, inden vi returnerer til Skibbild.

Så hvis der er nogle af jer der læser dette, der har lyst til at prøve denne form for ”Motorsports Oplevelse” sammen med en flok hyggelige mennesker, ja så sig I bare til. Vi vil gerne have jer med på holdet. Også selv om I ikke har det mindste kendskab til at passe en hastighedsprøve.

Med sportslig hilsen ”Team Old Time".  -  Troels.