Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Gamle Biler & Kunst.06-09-2019

 

Gamle biler & Kunst. = Steen Hansen, Nøvling Autoværksted.


Når man har ”magiske” hænder og kan forme metaller efter forgodtbefindende. Ja så er man godt hjulpet, når der skal restaureres fine gamle biler, hvor næsten alt er ”forgået”. Sådan en ”tryllekunstner” er Steen Hansen, Nøvling Autoværksted. Steen har sit eget lille ”Hjørne” af værkstedet, hvor han i ro og mag kan gå og ”sysle” med sin store patio. At total renovere / bygge gamle klassiske biler.

Den lille flok, på værkstedet i Nøvling, har gennem tiden ”puslet” med mange ting. Det være alt fra vores normale biler, over DTC Racere, Rally biler og rå mængder af Speciel biler, til både bane - og drifting biler. Ja sågar to Formel 1 biler har været forbi. Så det er et alsidigt sted. https://www.n-av.dk

Ifølge Magasinet ”Frekvens, Struer, Lydens by”, nr. 2 – aug. 2019. ja så har Kunstner Ursula Nistrup og Bang & Olufsen, en fin plan, der handler om ”Kunstværker for alle sanser”. Værket hedder ”Amplified Views” eller på dansk noget der ligner, - ”Forstærkede udsigter”. Det kommer til at bestå af 5 skulpturer. Det første er færdig og opstillet på Struer Havn.

Se nu kommer vi igen til ”Steen” der med meget snilde og forståelse for metal, har udført de tanker som Ursula Nistrup, har tænkt. Og dette samarbejde er der kommet en ”Lydbølger” (foto) ud af. Den er blevet til på værkstedet i Nøvling. Derefter har den på B&O fået en special overfladebehandling.

Jeg vil lige fortælle hvad Ursula Nistrup fortalte til Magasinet ”Frekvens, Struer, Lydens by”. 

Citat fra afsnittet, - ”Valget Nøvling Auto”.:

Skaberne har måtte lægge hovederne i blød for at finde én, der kunne bukke de kæmpe store aluminiumsplader i den ønskede form. Valget er faldet på Nøvling Auto. Indehaveren Steen Hansen er specialist i at renovere biler og ved derfor, hvordan man former de bløde kurver i et stykke metal.

- Det var så fascinerende at se, hvordan Steen tog min miniaturemodel i hænderne og lukkede øjnene. Det var som om, at han lod sin krop huske formerne, fortæller Ursula Nistrup. Nu venter hun spændt på at se det endelige resultat på havnen i Struer i slutningen af august.

Citat slut.

Ja ja, det et alsidigt værksted ”troldmanden” fra Nøvling og hans ansatte der har. Flot og interessant, syntes vi i ”Team Old Time”.

Skrevet af Troels.  Foto. Privat foto.