Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Weekend Oplevelse.17-08-2019

 

Weekend Oplevelse.

Der er et gammelt ordsprog der siger at.: ”Man skal gå så grueligt meget igennem, inden det bliver godt”. Ja, om det ordsprog holder, ja det kan i jo vurdere efter at have læst denne historie.

Vi starter lige med lidt baggrundsviden. Inge & jeg er på ferie i Schleswig-Holstein. ”Normalt” deltager vi ikke i motorsport i vores ferier. Men der er dog ingen regler uden undtagelser. Da der er et dobbelt oldtimerløb midt i ferien og ”kun” 20 km. fra hvor vi er, ja så har vi aftalt med Karin & Peder, at de tager vores Opel med herned. Vores aftale er at de kommer med 2 biler til frokost lørdag d. 17. aug. Deres Grønne Golf og vores Orange Kadett.

Så derfor er Karin & Peder, Inge & jeg tilmeldt det ”2 Int. ADAC Dithmarschen Classic” lørdag d. 17. aug. Der er mødetid kl. 15 og start kl. 16. i Hanerau-Hademarschen. Løbet er på ”bare” 60 km (2+30 km) Det består af 4 sekund etaper, der så køres igen efter en lille pause. Samlet længde på dem er ca. 40 km. Hele løbet er færdig kl. 20. Rigtig fin ide syntes vi. Søndag d. 18. aug. er der så det ”33 Int. ADAC Christophorus Oldtimer Rallye”, også fra Hanerau-Hademarschen. Ser det kan man vel ikke tilpasse ret meget bedre, eller kan man ? Den kære løbsleder har lige ”glemt” at der d. 17. køres en mesterskabsafdeling i byen Buchhols, lidt sydvest for Hamborg. Så derfor står han med meget få tilmeldinger til lørdagens løb. Det må derfor ”Aflyses”. Øv.

Der er jo styr på sagerne hos Karin & Peder, så onsdag bliver den ”Grønne” lige tjekket. Den vil IKKE med på tur. Den nægter. OK, ja så må de jo bruge den ”Røde GTI”. Den bliver tjekket, og jow den vil godt med. Den fungerer som den skal. Fredag bliver den så pakket, efter en tur forbi tanken. Fint så er alt klar.

Lørdag morgen ”tidligt” skal der så lige køres 300 km sydpå. Men nu vil den ”Røde” så pludselig ikke med alligevel. Nu er gode råd dyre. I de to løb kan man ”kun” deltage i ”gamle” biler (max 1990). Vi har jo den lille gamle Polo !!! Peders hygge bil. Og den vil meget gerne med. Den har aldrig været i udlandet. I en fart bliver der pakket om. De når frem som aftalt, men da dagens løb jo er aflyst, har vi tid til at hygge os sammen her på campingpladsen hele dagen. Dejligt. Her langs ”Der Nord-Ostsee Kanal” sker der meget forskelligt. Video

Søndag morgen kl. 8.00 er der så diverse kontroller til dette års ”Int. ADAC Christophorus Oldtimer Rallye”. Vi deltager selvfølgelig i ”Holdmesterskabet” med vores ”Dansk Tysk Historisk Team”. Vi stiller med alle mand. Sidste år tabte vi til både - MSC Neumünster & AC Schleswig, efter at vi havde vundet de foregående 6 år. Så vi er alle tændte. Desværre er der også her frafald på grund af løbet i går, og især fra ”Hyggedeltagerne”. 56 tilmeldte, ikke mange. ”normalt over de hundrede. Nå men løbet er på ca. 120 km og med 4 sekundetaper. (to er rundbaner).

Efter dejlig morgenkaffe hos det ”frivillige brandvæsen”, ja så er vi her kl. 10 klar til at køre ud på de første 60 km. Der er rampestart på ”Marktplatz” og turen bringer os gennem det flotte landskab, nordvest på, af de nærmeste omveje, frem til middagspausen i landsbyen ”Weddingstedt” lidt nord for Heide. På en ”Gammel” rigtig hyggelig kro, ”Kirchspielkrug”, for vi en lækker egnsret. ”Rinderrouladen” med diverse tilbehør. Rigtig lækkert.

Vi er godt mætte og ”døsige” nu på vej retur, af andre ”omveje” til Rampemål på ”der Marktplatz”. Ved ca. 16. tiden er alle i mål og har indfundet sig hos det ”frivillige brandvæsen”. OG HER venter der os det helt store ”hjemmebagte” kagebord. Det er klubbens damer der har frembragt uanede mængder af forskellige lækre lagkager. Igen super godt gået af de flittige damer. Top.

Når men efter kaffe og kage skal der vel også resultater på bordet. Vores mandskaber placerer sig som følger.:

                               Klassen.    Generelt.
Karin & Niels Peder.        2 i kl.            2 gen.
H. Jörn & H. Jürgen.        3 i kl.            3 gen.
Troels & Inge.                 4 i kl.            4 gen.
H. Ulrich & Barbara.        2 i kl.            7 gen.
Maren & H. Peter.           3 i kl.          11 gen.

Se nu vender vi lige tilbage til ”ordsproget”. Karin & Peder der gik så gruelig meget igennem, ja de leverede et superflot løb. Og det i en total undertippet bil. De ”manglede bare” 1,3 sekund op til løbets generel vinder, Bernd & Gert Uwe, i deres Golf GTI.  Super flot kørt.

Også vores Team gør det SUPER godt. Vi har Mandskaber på 2, 3, og 4 pladsen generelt. Så nu bliver der regnet. Det er sådan at det er sekunderne fra de tre bedste mandskaber der sammentælles. Så bliver det spændende. Og ja, her lykkedes det for os at generobre førstepladsen. Vi slår A.C. Schleswig med hele 15.32 sekund. Jes sådan.


Efter en rigtig hyggelig dag sammen med dejlige mennesker, er tiden nu kommet til at vi alle begiver os i alle retninger. Karin & Peder tager vores Opel med hjem igen og vi fortsætter med vores ferie.


Med sportslig Hilsen ”Dansk Tysk Historic Team”. – Team Old Time.     skrevet af Troels.

Ps. Efterskrift.:

Ved 19.30. tiden meddeler Karin & Peder, at den ”lille Polo” nu ikke gider mere. Den vil ”Bæres”. De holder i Padborg og læsser ”igen” om, denne gang til vores Opel. De har bestilt ”liggevogn” til Polo’en. Så den kommer nok først hjem mandag. (og hjem bliver selvfølgelig – Nøvling Autoværksted)