Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Tirsdag aften hygge27-08-2019

 

Rallyinfo Regularity Rally.

Horsens Automobil og Motor Klub, med løbsledelsen, - Jan Østergaard, Preben Jepsen & Mads Thornberg, har inviteret til et lille hyggeløb tirsdag den 27. august. Niels Peder & jeg deltog sidste år i den første udgave af deres tirsdagsløb. Det var en fin aften. Så derfor er vi nu igen på vej med retningen sydøst. Vi kører i den lille hvide Polo, der igen er blevet frisk efter strabadserne i det tyske. (se anden artikel)  

Med start / mål hos ”DLG Land og Fritid” i Hedensted, og cirka 60 km rute, ja så skal det nok blive en hyggelig aften. Første mødetid er kl. 18 med start kl. 19. Der er tilmeldt 18 mandskaber fra det meste af Jylland & Fyn. Fra IMK er også mødt Hanne & Poul Juhl-Godballe. Det må siges at være flot på en ganske almindelig arbejdsdag for de fleste. Og lad det være sagt med det samme. Var i ikke med, ja så gik i glip af mangt en god oplevelse, men herom lidt længere nede i teksten.

Det er en dejlig sommeraften og ved starten er der kaffe m.m. Efter nogen snak skal vi jo så også køre lidt ”motorløw”. Vi har start nummer 9. altså lige midt i feltet. Det er Niels Peder der fører bilen og mig der styre slagets gang. Ruten er lagt vest for Hedensted og med en vestlig begrænsning lidt før Jelling. Dem af jer der er bare lidt stedkendt, vil hurtig tænke, Grejsdalen, Jelling Skov, Skibet. Og ja det er helt rigtig. Et super terræn, men også krævende, at køre i. Og HER ER DER EN LØBSLÆGGER, der (endelig) har tænkt sig lidt om. Etape hastigheden er 38 km/t på hele løbet. Det vil sige, at vi lige har ”luft” til at lette foden, ved passage at dem der er ude og nyde det fine vejr. RIGTIG GODT TÆNKT.

Ruten var som sagt rigtig fin. Dog vokser træerne hernede heller ikke ind i himmelen. På et par sekundetaper, er vejens beskaffenhed ikke lige til de valgte hastigheder, hvis ikke man lige har en lille lykkeamulet med. Niels Peder siger også på et tidspunkt, at det er godt vi kører Polo og IKKE Golf. Der er grusvej og med mange sten. HELT BESTEMT IKKE NOGET FOR FINE GAMLE BILER. Men ellers en helt igennem godkendt Aften. At vi så mere eller mindre alle, blev fanget i et mega skybrud på den sidste tredjedel, ja det kan ingen jo holde for.

Men føj for den lede, det giver vand. På et tidspunkt kører vi ganske langsom i ca. 20 cm vand over et langt stykke inde i et villakvarter. Det regner så kraftigt, vel over 15 til 20 min. Vi kan kun køre 30 til 40 km i timen og kan intet se ud over vand. Derved er vi nogle det ”overser” en rutekontrol desværre. Men det er jo en del af betingelserne og ens for os alle. Ved mål er der ”Rallyinfo” pølser, kaffe og kage. Super. Vi ender på 6 pl og Poul & Hanne på en 8 pl. Så ok IMK aften. Og vi kommer igen næste år, hvis dette er muligt.

Med sportslig hilsen  -  Team Old Time.                                               Skrevet af Troels.   Foto.: Rallyinfo.dk