Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Heide Classic27-07-2019

Weekendtur til vores sydlige nabo.

I løbet af fredagen d. 26. juli, bevæger vi os i 33 graders varme og strålende solskin, gennem det sydlige Danmark og nordlige Tyskland. Vi skal ned og deltage i dette års Heide Classic i morgen. Vi hygger os på vejen ned, inkl. køen ved Hamburg.  Vi mødes med vores Team venner, Maren & Hans-Peter og Barbara & Hans-Ulrich, ved vores hotel i Schneverdingen. Det er midt på Lüneburger Heide. Vi nyder den dejlige sommeraften ude og med lidt lækkert mad og drikke.

Opel Kadett C coupe GT/E. årgang 78 – 2.0 L & 77 – 1.9 L.

 

Så skriver vi lørdag d. 27. og vi skal deltage i Heide Classic. Der er tilmeldt 89 mandskaber, heraf 21 i vores klasse. Løbet er tællende til ”DHMC Classic Tour” og det med 5 bonus point, men alligevel er vi eneste DK hold hernede.(Plus fam. Stein) Løbet er på ca. 160 km. Der er møde / startsted i ”Heidegarten i Schneverdingen. Et flot sted i det nordøstlige hjørne af byen. Vores startnummer er 45. og kl. 10.15 og vores måltid er 17.30. Af denne tid har vi så 3.t 30. min pauser, fordelt over dagen. Her kommer vi bl.a. til at møde disse tre unge mennesker. Det er ”Kartoffelkönig Markus” fra Neuenkirchen. Det er „Weinkönigen Beeke“ fra Munster og endelig ”Heidekönigin Sahra” fra Schneverdingen. Fint.  


Turen er med 24 km/t så vi har tid til at løse opgaverne. Den består af nogle rebusagtige Ori Etaper. Dem kan vi godt lide at køre. Og så af Sekundetaper både med opgivende tider ved fotocellerne og af hemmelige fotoceller. De sidste er tyskerne ikke vilde med. Turen bringer os nordvest på og så i en bue ned til  Neuenkirchen, hvor ”Kartoffel Kongen” modtager os. Herfra tilbage til middagspausen i Heidegarten. Her modtages vi af ”Hede Dronningen”. Efter lidt dejlig mad og kølige drikke, IKKE øl. Ja så fortsætter vi mod sydøst og når sidst på dagen frem til torvet i Munster, hvor der er mål. Her modtages vi så, udover de mange tilskuere af ”Vin Dronningen”.


Dagen sluttes af med et godt aftensmåltid i Hallen i Munster. Vi er ikke helt skarpe i sommervarmen, på de fine sekundetaper og må indkassere hele 11.7 sekunder i alt. UF, det er meget. MEN til gengæld er vi rigtig gode til at løse rebusser. En rutekontrol manglende / for meget, er lig med 3 sek. Vi ”nøjes” med at mangle en. Altså ”slipper” vi igennem med ”kun” et tillæg på 3 sek. Det er nok til at vi bliver nummer 4 i klassen, og nummer 8 generelt. Det er vi rigtig godt tilfredse med. Vi stiller også op i Holdkonkurrencen med vores hyggelige team, ”Dansk Tysk Historic Team”. Men her må vi desværre se os slået med ”bare” 5 sekunder af Team Oldenburg. Så på’en igen.

Søndagen aften når vi igen frem til Skibbild, efter en dejlig rolig, men varm weekend.

Med sportslig hilsen ”Team Old Time”.  Inge & Troels.


Her er lidt video.: Video 1

Foto.: Peter Stech. Flere foto her

Her er et link til Rutebogen