Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Papirløb 1 del10-01-2024

 

Papirløbs turneringen vinteren 2024. Del 1.

Igen i år er der stor tilslutning til denne vinters online Papirløb. Der er 100 tilmeldte deltagere fordelt på 5 klasser. Det må da siges at være flot. Vi fra Team Old Time, stiller med to mandskaber. Nemlig Ditte & Niels Peder, der igen har valgt at ”køre” sammen, og så undertegnede, der igen har valgt at køre alene. Vi deltager i klasse C. Den største klasse, med hele 30 tilmeldte.

Første afdeling.

Den er lagt i hænderne på Bernd Thrysøe. Starten er henlagt til et øde sted, i den østlige del af Skærbæk Plantage. Nærmere betegnet lidt nord for Brokhule. Og hvor er det så ? Ja for de stedkendte vil det nok være cirka 4 km nord for Vrads.

Dagens tur bringer os til Asklev, vest om Them og frem til Gjessø. Her lige før byen er vi på ”Skovtur” i en juletræsplantage. Lidt vest for Gjessø, når vi frem til Slutkontrollen. En overkommelig tur, i den lette ende. Men med små finurligheder. En god december tur.

Her i Team Old Time, bliver undertegne nummer 1 og Ditte / Niels Peder nummer 3. En god begyndelse for teamet.

Anden afdeling.

Den er overladt til ex Thyboen Ole Skov. Og hvor skal vi nu køre. Ja naturligvis på Thyholm, hvor ellers.  Nå, men startstedet er Gravgårdsvej 8. cirka 2 km. NV for Hvidbjerg. Herfra kører vi ned mod byen og over mod Semb. En samling gårde lidt NØ for Hvidbjerg. Her er vi en tur inde og køre i sprøjtesporene i en stor kornmark, inden vi bevæger os ind i byen. (se kort opgaven herunder)

Fra Hvidbjerg er vi over Uglev, Odby, inden vi tager hovedvej 11, retning Oddesund. Men vi smutter lige over banen og sætter kursen nordpå af den gamle landevej. Herfra øst ud til Serup, nordpå over Søndbjerg og op til Slutkontrollen lige syd for Hellerød.

En skam klokken er blevet mange, for vi er kun godt 2 km fra Tambohus Kro. Her laver de OK mad. Det har været en fint tur med nok at se til. En fornøjelse.

Team resultatet bliver at Ditte & Peder ender på en flot 1 plads og jeg bliver nr. 5. Vel en ok fortsættelse. Der restere endnu to afdelinger. Hvoraf de 3 bedste bliver tællende.

Med sportslig hilsen Team Old Time.  -  Troels.

 


Udklip fra rutebogen. Til venstre opgave kortet og til højre opgaverne.

 

Terræn kortet hvorpå skiltene er påtegnet.

Den rigtig rækkefælge er.:  U D T D L R E T.

Min "nye" bil til denne vinter.