Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

3. Afd. Sonax Dasu Classic DHMC15-06-2024

 

Foto.: Rallypics.dk & Skarpe Fotos  Tekst.: Niels P.

Op af bakke på flade hjulSådan kunne overskriften også have lydt.

Vi startede nemlig hjemmefra (Tidligt – vi havde jo fået start nr. 1 ) i Den Røde Golf – Men nåede ikke længere end ned på motorvejen syd for Herning, inden motoren ”dødede” med en revnet slange fra benzinpumpen under bilen  - ØV – Frem med mobilen og ringe rundt til SOS – Løbsledelse – familie – og så ellers vente - vente………. Indtil SOS endelig nåede frem. Så afsted til Nøvling Autoværksted – Hvor vores svigersøn Jeff ventede - Ned med bilen og udstyret afmonteret, og så afsted mod Sunds og Den Grønne Golf ( sidste mulighed da Poloén også var hos doktoren i Nøvling for ”Røde Hunde” ) Vi fik så hurtigt og nødtørftigt monteret udstyret, så vi kunne opmåle en fingeret tripkontrol undervejs i silende regn, mod start på Etape 2 ved OTK 2 – Jordrup Kirke, hvor Lars Palle stod klar med rutebog mv. Pyh-Ha det var lidt stressende – Men alternativt kunne vi há siddet derhjemme og kedet os i regnvejret.

Løbet var rigtig godt skruet sammen med fornuftige hastigheder og meget lidt grusvej. Vi fik testet udstyret og formen – som ikke var for god, da vi kørte forkert på 2 sekundetaper angry cool - Men de andre tider var fine når vi korrigerer for den selvbestaltede tripkontrol.

Mål var hos Læborg Autohandel – Veteranladen, som var vært med en lille forfriskning til de 31 deltagere, inden transport til samlingssted Søgården i Brørup. Her var der gjort klar til aftensmad og præmieuddeling – og hyggesnak, naturligvis. Karin og jeg satte os på en suveræn sidsteplads i Sport-Klassen – OG alligevel blev vi kaldt op til præmieuddeling og modtog en ekstra-præmie (2 fl. Vin) som tak for indsatsen med at ”kæmpe os frem til start” – Det var en overraskelse af de gode – Tak for det 😊

Alle resultater og flere foto´s HER

Med Sportslig hilsen

Team Old Time

Karin og Niels Peder