Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Midtjysk Turnering Afd. 308-04-2024

  

Bjerringbro og Omegns Auto Sport (BOAS) havde igen i år fået lov at bruge Leo Rasmussen Automobiler´s lokaler til at starte et Mandag-Aften O-Løb.

Denne gang gjalt det 3. afdeling af Midtjydsk Turnering     (MjT) Og igen i år var Automobilfirmaet klar med både kaffe inden start og lækre pålægsboller når de godt 20 deltagende mandskaber kom i mål efter strabadserne i området øst for Galten. Første start var kl. 19 og selv om sommertid netop var begyndt ugen forinden, blev det alligevel hurtigt mørkt ude på de små veje. Løbsleder fra BOAS – Knud E. Vestergård – havde erfarne folk i løbsledelsen – Tom Hagelskjær, Kurt Rasmussen og Alexander Rasmussen og havde ramt en fin balance mellem mørket (det bliver meget vanskeligere at finde terrænkendetegn når mørket falder på) og sværhedsgraden i rutebogen, hvori opgaverne var til den nemme side, uden kringlede finter. Man skulle dog stadig være koncentreret og huske ankomstretninger og finde de rigtige målepunkter i terræn. Selvom der blev uddelt få strafpoint, var det alligevel kun lykkedes 3 mandskaber at køre ruten helt rigtigt og derfor kun blev straffet for det ekstra tidsforbrug.

I al beskedenhed kørte Ikast og Omegns Motorklub (IMK) 3 førstepladser hjem i M – B og C - Klasserne. I M-Klassen var der dog tale om et ”blandet mandskab” idet Svend Erik havde fået Jens Døssing fra Kjellerup og Omegns Motorklub til at vride på rattet, mod normalt hans søn Jesper. Det andet IMK-Mandskab i M-Klassen var også konstrueret til lejligheden. Per og Jan måtte dog nøjes med en 4. Plads.

I mål igen hos Leo Rasmussen Automobiler i Galten, var der god stemning og forplejningen var som sagt i top. Inden opbrud og hjemkørsel, var der fortjent ros og klapsalver til både Automobilfirmaet og BOAS for det vellykkede arrangement.

Lokalavisen Galten Folkeblad har skrevet en fin artikel på side 12.: Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 17. april 2024

 

Med Sportslig Hilsen

Niels Peder

                                                  

 

Resultater - IMK markeret med gult.: