Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

IMK - Årsfest og Hæder i O-Løb29-01-2024

 

 

OR Afdelingens fighter-pokal 2023

Tekst.: Anders   Foto.: Bente    Desktop.: Niels Peder

Ofte når vi uddeler OR-udvalgets fighterpokal, så går den til en person som for eksempel har gjort et ekstra stort arbejde på klubplan eller har været en stor drivkraft til et af vores større arrangementer,

Årets modtager af OR afdelingens fighterpokal - har i 2023 virkelig brugt sit fighter - gen.

Årets modtager har været medlem af IMK i mange år, og er et stort "aktiv" for klubben, både som kører, officials og planlægning af klubaftner mm.

Årets modtager startede med at køre bil-orienteringsløb for over 40 år siden, både sammen med sin bror og sin kone.

Årets modtager blev ramt af alvorlig sygdom i foråret, hvor han måtte trække sig sportsligt og organisatorisk, alligevel har han formået, at kæmpet sig tilbage ti! at komme til køre løb igen, hjælpe som official og planlægge klubaftner igen. Der har sikkert været mange frustrationer og håb, men siden efteråret har han igen formået at vende tilbage til sporten, både som deltager og official - dog har tingene skulle planlægges, da der stadig er nogle udfordringer med helbredet.

Derfor er årets modtager, som trods hans kamp udenfor "sports-banen" har opnået nogle rigtig flotte resultater indenfor sporten i BIL-Orienteringsløb i klasse C i 2023.

 

Så herfra et stort tillykke til TROELS ROLIGHED NIELSEN med fighter-pokalen, den har du fortjent.

 

Udover kampen med helbredet har du har sammen med brormand (Niels Peder) opnået følgende flotte resultater i O-Løbs-turneringer i 2023:

2. plads i DM (Danmarksmesterskabet)

1. plads i JFM (Jysk-Fyns Mesterskab)

1. plads i MJT {Midtjysk turnering - imellem 6 midtjyske klubber)

Vi er rigtig mange i IMK - og ikke bare i OR-afdelingen - som har fulgt med i din vilje de sidste mange måneder og jeg kan på alles vegne sige, at vi er MEGET imponerede over din store fighter-vilje!

Det er derfor med stor glæde at jeg kan overrække dig OR-udvalgets Fighter-pokal 2023.

                                                                                STORT TILLYKKE

 

Hæder til resten af de tilstedeværende O-Løbs Sportsudøvere ses herunder. Læs eventuelt mere HER & HER – eller i Kilometerstenen nr. 6 side 11-12 og 15-19