Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

O-Løb DM4 - JFM2 01-06-2024

 

 

 

                     CarPeople –

           BILHUSET ANSØ Løbet

             O-Løb DM4 – JFM2

 

IMK var godt repræsenteret ved starten i Tørring denne eftermiddag på den første sommerdag (ifølge kalenderen) – Solen skinnede meste af dagen og selvom noget af løbsområdet blev ramt af en meget kraftig tordenbyge sidst på eftermiddagen, med efterfølgende kæmpe vandpytter og fedtede veje, var vejret med os og der var ”bund” i vejene. 38 mandskaber i klasse M - A – B – C og D startede ud Fra Bilhuset Ansø – OG lad os bare gå til bekendelse med det samme.: Det gik godt for IMK 😊

AAS med Bjarne og Bernd i løbsleder-trøjerne havde sammen med deres hjælpere fået konstrueret et DM/JFM – Løb i den svære ende af skalaen. Bernd vidste det godt – men troede alligevel ikke det var ”så svært” M-Klassen (de skrappeste O-Kører) blev f.eks. vundet med 341 Strafp. Og lukkede med Nr. 7 på 815 Strafp.

Det næste CarPeople – Løb d. 23. November (JFM6 – MJT7) bliver meget lettere, har Bernd lovet. På den anden side – ”Vi fik noget for startgebyret” – Ditte og jeg i C-klassen var flere gange nødsaget til at ”stave os igennem” dele af rutebogen – men løbet var godt og fejlfrit lavet – så dommer Jens Jørgen Lyngaa (IMK) havde en overskuelig opgave – kun 2 ændringer i M og C klasserne blev ophængt og det var endda kun fordi idealkortet var fejlbehæftet med 2 skilte. Det er flot i et DM-Løb.

For Ditte var det første rigtige O-løb, siden efteråret 2021- lige bortset fra at jeg fik hende ”presset med” til Papir-løb her i vinter – men det er ikke det samme som rigtig O-løb i terræn – Hun har brugt tiden på at blive Mor til Amanda. SÅ rigtig flot ”comeback”

I mål i Givskud forsamlingshus var der også styr på tingene – Vores resultat fik vi simpelthen stukket i hånden sammen med idealruten – Det er godt gået. Den varme mad var også klar til den aftalte tid, og der var god stemning i mål – trods mange strafpoint, var løbet jo fejlfrit – og som Troels altid siger – ”Strafpoint gør ikke ondt” Ved præmie-uddelingen tog Tinus ”luftmikrofonen” i brug og takkede alle involverede for et godt arrangement og høstede stort bifald for et godt indslag i præmie-festen.

 

Med Sportslig hilsen

Team Old Time

Niels Peder

 

FOTO-1  FOTO-2   Alle resultater

 

IMK-Resultater.:

Klasse M 3.Pl. Jesper og Svend Erik Hedevang      491 Strafp.

Klasse B 4.Pl.  Bente og Brian Nielsen                  229 Strafp.

Klasse C 1.Pl.  Niels P. og Ditte Rolighed              123 Strafp.

Klasse D 1.Pl. Tinus Lassen og Søren Mejrup        257 Strafp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og så lige et par Foto´s af dem fra IMK der vandt deres klasse wink