Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

47. Int. ADAC-Veteranenfahrt Neumünster16-06-2024

 

16. Juni 2024

Vi er nu nået frem til det 3 og sidste løb i denne omgang. Det er Motorsportclub Neumünster og løbsleder Hans-Peter Neufert, der er ansvarlige for tingene i dag.
Rally centrum er hos Tierpark Neumünster. Mødetiden er kl. 7.00. Teknisk kontrol og morgenkaffe. Kl. 8.30 føremøde og 9.01 er starten for første bil. Det er en transport ind til centrum og Gänsemarkt. Der er stor byfest i denne uge. Her er så den officielle start kl. 9.16. Der er hele 67 tilmeldte og heraf 9 i vores klasse. Turen er på ca. 120 km. med fire sekund etaper. En orienterings opgave og en tulipan opgave. Hele turen er på kort. Altså orientering, og der er mulighed for fejlkørsel mange steder.

Efter et dejlig morgenbord, ja så bliver det vores tur kl. 9.11, da vi har start nummer 11. I bymidten er der spærret god af og vi kører slalom mellem containere, for at komme frem til markedspladsen. Her er også bevæbnet Politi. Vi taler med en af dem. Det er pga. terror truslen, at de er her. ØV.  Der er pænt med tilskuer mødt op.

Turen går øst ud og af de nærmeste omveje, og af små snørklede veje, frem til pausen ved Herregården Seedorf, cirka 15 km øst for Bornhöved, vores tilholdssted. Vi har haft 3 sekund etaper på vejen hertil. Nu har vi så 40 min pause. Vi benytter den til at spise en dejlig isdessert på Landgasthof Turmschänke Seedorf. Super.

Så bevæger vi os igen mod vest og igen af små fine veje. Første opgave er en tulipan opgave efter natur. Det vil sige at der ikke er nogen mål på tulipanen. Man kører, til man møder den næste tulipan i terrænet. Simpelt ikke ? Se foto. Kør fra A til E over numrene 1 til 20.

Der er ikke mindre end 4 stempelkontroller på dette lille område. Så det er med at holde tungen lige i munden. Så har vi endnu en sekund etape og en lille orienterings opgave. Se foto. Vi når tilbage til Markedspladsen kl. 13.22 Nu er der rigtig mange mennesker her.

Vi returnerer til Tierpark Neumünster. Her er der forberedt en dejlig middag. Der er hele 3 hovedretter at vælge imellem. Lækkert. Nå, men vi skal da også lige kontrollere vores strimmel. Vi har ruten, inkl. de to opgaver, rigtig. Super. Og vi er noteret for en afvigelse på 0,75 sek. på de 4 sekund etaper. Hmm, vel helt ok finder vi. Nu må vi se, hvor langt det bringer os.  Desværre er der bøvl med beregningen, så vi venter og venter. Kl. cirka 18 er det styr på tingene, og der kan deles præmier ud.

Vores resultatet bliver en førsteplads i klassen og en anden plades generelt. Super. Løbet bliver vundet af Gert-Uwe / Michael, med ”kun” 0,24 sekund. Nummer 3 er en motorcykel. Jan Hendrik med 1,12 sek. Hans-Ulrich / Barbaren nr. 4 med 1.13 sek. og endnu en motorcykel på 5 pladsen. Bernd med 1,16 sek. Jow, der er ikke blevet givet noget væk her. Kamp til stregen. Vi - Dansk Tysk Historic Team -  vinder Holdkonkurrencen. TOP.

En god og hyggelig dag er slut, og vi kører stolte tilbage til vores Campingplads. Her bliver vi modtaget med gratis drink i baren. Det er rigtig hyggeligt, også selv om Danmark spiller 1-1 mod Slovakiet.

Med sportslig hilsen Team Old Time.  Inge & Troels

Foto.: Privatfoto & Barbara.

De unge damer fra "Dansk Tysk Historic Team".