Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Winter Trial DK02-03-2024

 

 

Tekst.: Niels P. 

Foto..: Steen Kristensen

Med start i Varde hos PE Offset og Mål i Vejen Gl. Idrætshal var der lagt op til en flot tur på tværs af Jylland i flot forårsvejr - Ikke meget Kong Vinter over løbet i år.

Først SydVest over til vi næsten kunne se Vesterhavet Nord for Esbjerg. Derefter mod SydØst til TK ved Esbjerg Lufthavn, henover Motorvejen E20 og i store træk mod Øst i området mellem Kongeåen mod Syd og E20 mod Nord. Den sidste sekundetape (Nr. 6) blev slettet, da løbsledelsen (på kortet) havde overset en ussel lille tilkørsel til vej 417 umiddelbart efter starten, ved Folding Kirke – mellem Brørup og Foldingbro, som gjorde ruten noget kortere. Vi opdagede først denne mulighed da vi fysisk var kommet kom forbi, hvilket ærgrede os så meget at vi lidt senere drejede til venstre, hvor vi skulle ha´ været til højre. Vi opdagede det med det samme, men med 47km/t i gennemsnit, er det ikke muligt at ”redde den hjem igen” – Altså passede det os rigtig godt at der var nogle få mandskaber, der var skarpe og havde opdaget denne kortere vej – Og dermed måtte Sekundetape 6 udgå af beregningen.

I mål i Gl. Vejen Idrætshal efter 138 km på små veje, var der god stemning. Alle i Touring-Klassen havde misset et enkelt skilt. Heldigt nok, da sekunderne så alligevel blev den afgørende faktor. I Team Old Time (fra IMK) havde Inge og Ditte fundet frem til alle skilte. Troels og Inge kørte med GPS baseret udstyr og måtte tage til takke med en 4. plads i Expert-Klassen med 32,30 Strafpoint. Vindere her blev Henning og Else fra Kjellerup og Omegns Motorklub med kun 7,50 Strafpoint. Det er altså under ½ sekund pr. Transpondermåling !! - Niels Peder og Ditte i Sport-Klassen havde Proff. Udstyr i Poloén (Hjulomkredsstyret Speed-Pilot) og blev nr. 2 med 15,50 Strafpoint – kun godt 1 sekund fra førstepladsen, som Hans-Jørgen Søgård og Kaj Mikkelsen satte sig på.

Aftensmaden stod på Mørbradgryde med både ris og kartoffelmos, samt div. tilbehør. Herefter trak det lidt ud med det endelige resultat, men efter hyldest af vinderne i de 4 klasser og klapsalver til løbsledelsen for et godt løb, var der alm. Opbrud ved 18-tiden.

Med Sportslig Hilsen

Niels Peder

Du kan finde alle resultater på DHMC´s Hjemmeside og udvalgte Foto HER